SWEGO Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Witam Czy ten programik dziala na tej plycie ? U mnie niestety nie ! :evil: Ktos wie dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MISIEKB. Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 u mnie bryka na maxa , sproboj jeszcze raz sciognoc i zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWEGO Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 nie raz probowalem :) i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 nie raz probowalem :) i nic :( Moze wiec zmien plyte ? :wink: Na 8RDA+ dziala miodzio 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWEGO Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 BUeheheh mi tam moj soltek sie podoba :P ale widze chyba ze tylko ja mam problem ze speedfanem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 no to zainstaluj MBM. łer ys das problem? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...