bako72 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Zmontowałem niedawno nowy komputer klientowi i gdy chcę coś wydrukować z Word'a wyskakuje błąd w jakimś module (wyjątek krytyczny czy coś podobnego). Pod Excelem i innymi programami drukuje się wszystko cacy. Czy jest może ktoś kto się spotkał z podobnym problemem podczas drukowania z Worda (pakiet Office 2000 Premium) na drukarce HP 3650 ?. Sterowniki do HP inne też wgrywałem i efekt ten sam. Word jest sprawny, bo u znajomych i u mnie na innych drukarkach HP drukuje bezproblemowo. Windows zainstalowany od nowa bez zbędnych śmieci. Konfiguracja komputera: Win 98 SE, Athlon 2200+, MSI KT4AV, 256MB DDR/400, GF4 MX440 64MB, Barracuda 7.7200 80GB (3 partycje c:10/d:35/e:35), CDRW LG 52/24/52, FDD, HP 3650 USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Zmontowałem niedawno nowy komputer klientowi i gdy chcę coś wydrukować z Word'a wyskakuje błąd w jakimś module (wyjątek krytyczny czy coś podobnego). Pod Excelem i innymi programami drukuje się wszystko cacy. Czy jest może ktoś kto się spotkał z podobnym problemem podczas drukowania z Worda (pakiet Office 2000 Premium) na drukarce HP 3650 ?. Sterowniki do HP inne też wgrywałem i efekt ten sam. Word jest sprawny, bo u znajomych i u mnie na innych drukarkach HP drukuje bezproblemowo. Windows zainstalowany od nowa bez zbędnych śmieci. Konfiguracja komputera: Win 98 SE, Athlon 2200+, MSI KT4AV, 256MB DDR/400, GF4 MX440 64MB, Barracuda 7.7200 80GB (3 partycje c:10/d:35/e:35), CDRW LG 52/24/52, FDD, HP 3650 USB. cosik nowe drukarki nie chcą działać z wordem (a to dziwne - bo mojej dziewczynie wszystko spoko działa) więcej znajdziesz tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=463...&highlight=5150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILIoN Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 mam ten sam problem nie moge drukowac dokumentow worda, nikt nie nza na to lekarstwa ??, posiadam windowsa 98 i offica XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi49 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 u mnie było to samo ale od czego starsze officiki:) 97 załatwił wszystko i teraz drukuje oczywiście na 3650 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILIoN Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 znalazłem rozwiązanie tego problemu, wystarczy zainstalowac sterownik nowszy i drukuje bez problemowo w word drukarka 3650, na polskiej stronie nie stety nie ma tego sterownika ale na angielskiej znalazlem, padam link: http://h20015.www2.hp.com/hub_search/taskP...w_lang=en&cc=us wystarczy wybrac pod jaki system sciagnac i instalowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILIoN Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 chodzi mi oczywiscie o wersje steronnika 9.4.4.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 heheh hp ma zjeb... sterowniki w wersji polskiej - wystarczy zainstalowac z plyty na tych angielskich i dziala ok - sam w pracy walczylem z taka drukarka - i nie tyczy sie to tylko twojego modelu - ja np meczylem sie z 5150 Inny problem jaki mialem z hp to ze nie drukowala polskich fontow jak byl zainstalowany adobe type manager itd Jednym slowem hp robi niezle drukarki ale stery maja najgorsze pod sloncem - a te pseudo user friendly lamersie samo instalujace sie stery trudniej zainstalowac niz robiac to w tradycyjny sposob czyli dodaj nowa drukarke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILIoN Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 na stronie angielskiej znajduja sie równiez polskie stery do drukarki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...