tommybox Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Witam.Wiem, ze wiekoszosc z Was moze napisac ze ten temat byl walkowany juz wiele razy. Ale tego co ja szukam nie moge nigdzie znalezc. I dlatego opisze co i jak. Do momentu wgrania sterownikow "nie z plyty" dolaczonej do karty wszystko bylo OK. A mianowicie chodzi mi o rozwiazanie: obraz na monitorze i TV jednoczenie (clon) podczas ogladania DVD lub divix'a. Moge bez problemu ogladac DVD na TV lub na monitorze, ale gdy wlacze opcje clon to na jedym źródle mam tylko czarne tlo (reszta pulpitu jest widoczna). Nie wyświetla się tylko film DVD, lub divix. Mam najnowsze detonatory, TV Toola 8.3 konfig jak ponizej i dalej nic.....ustawialem juz rózne opcje i nie moge poradzic sobie z funkcja clonu. Podkreslam, ze zalezy mi na opcji obraz clon na TV i monitorze podczas ogladania DIVIX i DVD. Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Witam.Wiem, ze wiekoszosc z Was moze napisac ze ten temat byl walkowany juz wiele razy. Ale tego co ja szukam nie moge nigdzie znalezc. I dlatego opisze co i jak. Do momentu wgrania sterownikow "nie z plyty" dolaczonej do karty wszystko bylo OK. A mianowicie chodzi mi o rozwiazanie: obraz na monitorze i TV jednoczenie (clon) podczas ogladania DVD lub divix'a. Moge bez problemu ogladac DVD na TV lub na monitorze, ale gdy wlacze opcje clon to na jedym źródle mam tylko czarne tlo (reszta pulpitu jest widoczna). Nie wyświetla się tylko film DVD, lub divix. Mam najnowsze detonatory, TV Toola 8.3 konfig jak ponizej i dalej nic.....ustawialem juz rózne opcje i nie moge poradzic sobie z funkcja clonu. Podkreslam, ze zalezy mi na opcji obraz clon na TV i monitorze podczas ogladania DIVIX i DVD. Prosze o pomoc. Z tego co się dowiedziałem ostatnio :D na tym forum to fakt, że Tv Tool nie obsługuje GF4 MX. Sprawdź na stronie producenta, tam jest dokładnie to samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommybox Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Z tego co się dowiedziałem ostatnio :D na tym forum to fakt, że Tv Tool nie obsługuje GF4 MX. Sprawdź na stronie producenta, tam jest dokładnie to samo :( TV Tool 8.3 juz obsluguje - problem w tym dlaczego jednoczenie nie moge ogladac DVD lub DIVIX na TV i Monitorze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Z tego co się dowiedziałem ostatnio :D na tym forum to fakt, że Tv Tool nie obsługuje GF4 MX. Sprawdź na stronie producenta, tam jest dokładnie to samo :( TV Tool 8.3 juz obsluguje - problem w tym dlaczego jednoczenie nie moge ogladac DVD lub DIVIX na TV i Monitorze ? u mnie (na wcześniejszych wersjach Tv Tool'a) się da tyle, że obraz na monitorze jest mówiąc krótko [ciach!] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 To co opisujesz ma miejsce we wszystkich detonatorach pow. 31.00. Jeżeli chcesz mieć obraz na monitorze i TV to przesiądź się właśnie na nie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Da się tak skonfigurować wszystkie detonatory (pomijajać może te najstarsze), że na TV będzie wyświetlana na całym ekranie zawartość nakładki video, niezależnie czy na monitorze film odtwarzamy w okienku czy w pełnym ekranie. Zajrzyj do ustawień kolorów nakładki - urządzenie pełnoekranowe. U siebie z tego korzystam i działa bardzo dobrze, u kumpla na GF4MX440 również jest OK. Nie jest do tego potrzebny żaden TVTool. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...