Gordek Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Witam. Własnie nabyłem na allegro zasilacz FSP300-60BT i dopiero teraz zauważyłem, że ma on z tyłu tylko jedno gniazdo od zasilania. Dlatego zastanawiam się, gdzie podpiąć monitor (zasilanie). Jestem laikiem w tych sprawach, więc jeśli czegoś nie wiem, to prosze mnie oświecić, bo z mojego punktu widzenia powinno na zasilaczu być jeszcze jedno gniazdo, gdzie mógłbym wpiąć kabel zasilający do monitora. Tutaj zamiast tego gniazda jest przycisk (on/off). Z góry Dziękuję za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ten typ tak ma :) musisz sobie kupic kabel zasilajacy do monitora taki sam jak do komputera tak btw czy przypdakiem nie wziales tego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16541325 bo ja tak na razie czekam na niego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 A Jaki ty masz monitor???? bo jak masz napisane wyżej to z reguły zasilanie monitora podłączasz bezpośrednio do gniazdka, tak jak do kompa(kabel też taki sam) może sie da inaczej ale ja nic o tym nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ramzes pewnie ze sie da monitor podlacza sie do zasilacza od komputera i wlaczajac komputer wlaczasz monitor tylko zasilacz musi miec specjalne wyjscie (z reguly starsze zasilacze tak maja te nowsze juz nie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordek Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Wielkie dzięki. Akurat mam taki dodatkowy kabel i sobie połącze. Po prostu nie spotkałem się wczesniej z takim podłaczaniem zasiłki do monitora. Dj. Gargamel --> Kupowałem zasilacz własnie u tego gostka, ale na poprzedniej aukcji. Skończyła się ona w zeszłą środę, w czwartek zadzwoniłem do gostka, a w piatek wysłal mi zasiłkę priorytetem i dzisiaj doszła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Sam chce kupic ta zailke, powiedz cos na jej temat, naipsz jaki amsz sprzet i jakie napiecia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordek Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Co do napięć to niestety nie powiem zbyt dużo, bo z tego co mi się wydaje na mojej płycie nie ma odpowiednich czujników, gdyż we wszystkich programach diagnostycznych zmienia mi się tylko napięcie +5V (na tym zasilaczu jest 4,92 V) oraz napięcie baterii +5V (na tym zasilaczu 5,02 V). Co do samego zasilacza, to jest on bardzo głośny. Już ktoś pisał o tym na forum. Niestety to co oni robili w celu wyciszenia go nie wchodzi u mnie w grę, gdyż jestem za dużym laikiem do takich rzeczy. Tu masz ten temat: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=452...3&highlight=fsp Mój komp to: Jetway 867AS VIA KT266 | AMD Athlon 1600 XP+ 1,4 GHz | Radeon 9100 Hercules 3D Prophet 64 MB 128 Bit DVI | Kingston 256 RAM DDR 266 MHz | Creative Labs Sound Blaster PCI 64 | Seagate Barracuda IV 7200 obr/s 40 GB | LG Studioworks 15" |FSP300-60BT 300W | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 no i ja mam moje pierwsze wrazenie bydle, cegla mozna tym zabic :) masa kabli wreszcie koniec z przejsciowkami i rozgalezniaczami co do napiec to niestety nie mam miernika a zczytytywanie z mbma to chyba mija sie z sensem jestem zadowolny z zakupu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Wszelkie pozostałe dyskusje o zasilaczach FSP-Fortron proszę prowadzić w wątku poniżej: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=22884 Niniejszym zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...