kamerek Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 czy ktos z was sie zarejestrowal na monsterze? warto? czy to kolejna kicha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Zanim się zarejestrujesz poprzeglądaj sobie całą stronę, zwłaszcza wszystkie fora (to rzekomo można bez rejestracji), rozejrzyj się dobrze, wytrzyj buty i wtedy wykosztuj się te 3 pln czy ile tam teraz jest. I nie oburzaj się, nie wyma<span style="color:red;">[ciach!]</span> kończynami i nie płodź sążnistych maili do Strażnika Teksasu czy też Robocopa, albowiem krzykliwi i bezczelni humanoidzi znikają stamtąd szybciej, niż się pojawili. Ten Który Zarejestrował Się W Maju 2002, Kiedy Jeszcze Było To Darmowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a o co tam chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a to sie teraz placi? Ja jestem tam od czasu jak mnie wywalili z tweaka ;D i nie narzekam. Mozna sie posmiac, prawie tak jak tu, jak z libero zmienialismy posty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...