L1 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 mam taki problem MSI KT3V i athlona xp jak w podpisie miałem włączonego xp'eka posłem do kumpla i po ok godz wruciłem. Wruciłem do chaty a tu zzwiech. rebootuje, hmm na ekranie pusto i tylko 3 piski długie potem dłuższa przerwa : piiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiii (przerwa) i znowu piski 3 i tak w koło macieju. próbowałem prucz mojego radeona 9200 terz rive tnt2 kumpla i jakąś starą na pci Ale nadal to samo. Acha ekran jest pusty i mnitor wyłączony tzn wiecie pomarańczowe światełko :). Prosze pomużcie bo matka mnie zabije :roll: . Acha to nie procek bo max temp po granu w Vice City przez 2 godz max temp 53,5 a napiecie 1.600 V. próbowałem już cmosa czyscic ale to samo (acha klawiatura się nieswieci) podejrzewam skok napiecia i płyte :(. Co wy o tym sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jak trzy razy to coś z grafą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jak trzy razy to coś z grafą... pisałem że grafy prubowałem morz mi slot agp poszedł puje z nim do serwisu i na wymiane głównej bo testowałem już grafe nz pci i agp. Na agp radeona 9200 i rive tnt2 a na pci jakos archaiczna. Cmosa czyscilem. Acha na wszystkich grafach to samo monitor nic a pikanie jest (a powinno działać na pci :?: ) pomocy ludzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 bo ja wiem, chyab powinno... Spróbuj podociskać podzespoły, pamięć itp. Wyjmij proca, włącz kompa, zrób reset zworką, włóż proca - kombinuj. Sprawdź pamięć... Ta archaiczna to jaka?? Bo na mojej płycie np. nie wystartował s3virge czyt. 3 piski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 bo ja wiem, chyab powinno... Spróbuj podociskać podzespoły, pamięć itp. Wyjmij proca, włącz kompa, zrób reset zworką, włóż proca - kombinuj. Sprawdź pamięć... Ta archaiczna to jaka?? Bo na mojej płycie np. nie wystartował s3virge czyt. 3 piski... próbowałem cmosa dosikałem ale nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Sprawdź pamięci, wyjmij je poprostu i włącz komputer. Wtedy zobaczysz (usłyszysz) czy pojawi się taki sam sygnał czy inny. Coprawda ja spotkałem się do tej pory przy braku pamięci (lub jej uszkodzeniu) z ciągle powtarzjącym się pojedynczym a nie potrójnym sygnałem, ale może ta płyta główna tak ma. Natomiast co do grafiki to raczej nie z nią jest roblem. Sygnał wtedy jest potrójny ale po pierwsze odzywa się tylko raz, po drugie są to :1xdługi 2xkrótki - więc nie pasują do opisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 MSI KT3V ma biosa AMI......... :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 MSI KT3V ma biosa AMI......... :!: hhmmm ano racja moja wina :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...