ParanoiK Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ano właśnie... mam takie wredne bydle - amstrad SRX350 (tuner sat) i za cholerę nie wiem jak go nastroić automatycznie. Manual zaginął. Gugle nic nie powiedziały, grupy też nie. Może ktoś ma coś podobnego i może poratować pomocą techniczną? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 JA bym najpierw dowiedzail sie jak trzeba antene ustawic a dopiero potem wyszukiwanie kanalow. Albo wyszukiwanie i ruszanei antena w rozne strony moze jakosc cos znajdziesza ja tak robilem na podobnym sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 O ile sie nie myle to ja mialem takie cos - i tam nie bylo automatycznego szukania :) - a manual byl bardzo prosty powiedzialbym ci ale mam tylko pilota od tego a napisy sie starly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Antenę mam ustawioną. Po prostu mam drugi tuner. No właśnie zaczynam się bać, że może nie być automatu. A może macie jakiś wykres programów na satelicie? (Wiem, że mam zeza na hotbirda i astrę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 http://www.google.pl/search?q=hotbird&ie=U...UTF-8&hl=pl&lr= http://www.astra.lu/ widazilem kilak podatnych linkow w tym pierwszym a tu stroan astry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 http://www.ses-astra.com/tv-radio/guide/li...kets/PL_all.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Już m/w znalazłem... ciekawe czy się będzie coś zgadzać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 m/w-- co oznacza taki skrut?? Powodzenia zycze w ustawianiu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 mniej więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 thx nie wiedzialem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...