tomekaa Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Mam taki problem, po kilku minutach komp sam wyłącza, pojawia się okno z jakąś usługą RPC czy jakoś tak i po 60 sekundach zamyka system, jak temu zapobiec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Bylo to walkowane 1000 razy SZUKAJ POD HASLEM BLASTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ok dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ej a moglibyście napisać bo nie jest w stanie znależć za szybko mi sie komp resetuje, pleas HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 http://www.microsoft.com/security/incident/blast.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ale gdzie jest program za pomocą którego można go usunąć, bo tam są zdaje się wszytkie płatne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Bylo to walkowane 1000 razy SZUKAJ POD HASLEM BLASTER Hehe :D Koles zacznie szukac, jush prawie znalazl.. a tu wyskakuje tabelka (60 sec, 59, 58,...) koles zaczyna sie denerwowac jush to ma , jush widzi ten topic, zaczyna czytac pierwszy post.. widzi jakis link do latki iii..... niezdazyl. Minelo 60 sec :) :D :D ja u siebie mialem tak ze zaraz po wlaczeniu mi sie to chamsto uaktywnialo, dobrze ze mam jeszcze drugi sys na dysku to se poradzilem ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 dobra dzięki za pomoc problem rozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Bylo to walkowane 1000 razy SZUKAJ POD HASLEM BLASTER Hehe :D Koles zacznie szukac, jush prawie znalazl.. a tu wyskakuje tabelka (60 sec, 59, 58,...) koles zaczyna sie denerwowac jush to ma , jush widzi ten topic, zaczyna czytac pierwszy post.. widzi jakis link do latki iii..... niezdazyl. Minelo 60 sec :) :D :D ja u siebie mialem tak ze zaraz po wlaczeniu mi sie to chamsto uaktywnialo, dobrze ze mam jeszcze drugi sys na dysku to se poradzilem ;) ;) A ja dopisze (na wszelki wypadek, żeby ktoś nie miał tego), że wytarczy FireWall zinstalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...