donio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Hej morze ktoś z was jush to miał... Mamy taki temat: Wpływ grup równieśniczych na jednostke. I mamy zrobić ankiete 10-15 pytań Temat jest conajmnie dziwny... coś tam szukłame na google jakieś 2 stronki były ale nie doladnie to samo.... Także jak ktoś morze pomuc to dzięki a jak nie to wywalcie ten topic...... Pozdr Danio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 może Ci pomóc z ortografią najpierw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 moze na www.sciaga.pl cos znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Na ortografie to ja mam papiery. Żółte oczywiście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 ale latwy temat... napisz cos w stylu Czy gdy koledzy pala a ty normalnie nie palisz i gdyby zapytali ci sie czy chcesz fajke co powiesz tak/nie Impreaz wszyscy pija, proponuja ci co robisz bierzesz nie bierzesz. cala klasa ucieka z lekcji bo sie nie nauczyli na klasowke ty sie nauczyles co robisz idziesz z nimi czy zostajesz boze ale banal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Weź człowieku nie dobijaj. Wszystkiego w necie nie znajdziesz... :/ 1. Czy sądzisz, ze twoi rówieśnicy mają na ciebie duży wpływ? 2. Czy twoi rodzice uważają ze nie powienienes sie kontaktowac z niektórymi kolegami...? Facet bój sie Boga jak zobaczysz zadania z fizyki w LO w profilu mat-inf to się zdziwisz :) i dopiero bedziesz płakał z "dziwnymi tematami" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 wow dzięki stary chyba użyje tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Na ortografie to ja mam papiery. Żółte oczywiście ;)ja tez ale to nie zwalnia Ciebie od myslenia nad tym co piszesz. A co do tematu to faktycznie jest on bardzo przjemny. Musisz poprostu zanalezc (byc moze nawet na swoim przykladzie) rzeczy ktore robisz pod wplywem srodowiska. Dobrym przykladem jest tu wymienione wyzej palenie papierosow i picie alkoholu ale i rowniez n.p przeklinanie. Przykladow mozna mnozyc. Zycze powodzenia przy pisaniu pracy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 No jak wyzej koledzy napisali. temat calkiem prosciutki ;] Wiem, ze latwo sie mowi, jak to nie ja mam pisac, ale akurat ten nie jest jakis tragiczny. Pisz o alkoholu, laskach, drugach, tytoniu itp. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 na imprezie twoje rowiesniczki chca zebys do nich dolaczyl do zbiorowiej orgi, zwykle to robisz z jedna. Co robisz? Wchodzisz w to czy nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 na imprezie twoje rowiesniczki chca zebys do nich dolaczyl do zbiorowiej orgi, zwykle to robisz z jedna. Co robisz? Wchodzisz w to czy nie...Ty Ty cos sie chyba rozmarzyles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Ok dzięki wszystkim teraz to jush sobie dam rade.... poprostu temat był tak sformułowany że moje szare komórki niewiedziały o co chodzi.... ale mi wytłumaczyliście.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 na imprezie twoje rowiesniczki chca zebys do nich dolaczyl do zbiorowiej orgi, zwykle to robisz z jedna. Co robisz? Wchodzisz w to czy nie...Ty Ty cos sie chyba rozmarzyles ;)oczywiście że w to wchodzę :wink: :D :lol: Facet bój sie Boga jak zobaczysz zadania z fizyki w LO w profilu mat-inf to się zdziwisz i dopiero bedziesz płakał z "dziwnymi tematami"A jak Ty albo on pójdziecie na studia to zrobicie tak 8O :lol: tam są dopiero "dziwne tematy"...pozdrowienia z Wydziału Podstawowych Problemów Techniki na Politechnice Wrocławskiej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 na imprezie twoje rowiesniczki chca zebys do nich dolaczyl do zbiorowiej orgi, zwykle to robisz z jedna. Co robisz? Wchodzisz w to czy nie...Ty Ty cos sie chyba rozmarzyles ;)marzenia czasami sie spelniaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Kolejny pracodomowy topic niezwiązany nijak z tematyką tweak.pl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 "Neofunkcjonalny paradygmat elityzmu" na przykładach ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Kolejny pracodomowy topic niezwiązany nijak z tematyką tweak.pl :/Strona główna forum: Ośla łączka Tutaj jest miejsce na wszelkie off-topiki i inne dyskusje nie związane z tematyką tweak.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Dobijają mnie ludzie ... mam papiery na pisownie etc... To jest idiotyzm ! Wszyscy piszą , że mają żółte papiery są dyslektykami . A na dobra sprawe za dużo spędzacie czasu przed komputerem :) . I dam sobie ręke a nawet moje jaja uciąć :D , że połowa z was nie ma takich zaświadczeń z poradni lekarskich . Tyle co mam do powiedzenia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ja mam papiery.... a dokładnie na dysgrafie i dysortografie... i robiłem je jakieś 2 miechy temu bo musiałe powtórzyć do matury : ) PS. z wosu dostałem 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 może Ci pomóc z ortografią najpierw ?nom wunat racja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Facet bój sie Boga jak zobaczysz zadania z fizyki w LO w profilu mat-inf to się zdziwisz :) i dopiero bedziesz płakał z "dziwnymi tematami"Nie przesadzaj! :D, Jestem w 2 klasie LO o takim właśnie profilu i jakoś z Fizyki sobie bez żadnych problemów radze! :D. Istny banał! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Facet bój sie Boga jak zobaczysz zadania z fizyki w LO w profilu mat-inf to się zdziwisz :) i dopiero bedziesz płakał z "dziwnymi tematami"Nie przesadzaj! :D, Jestem w 2 klasie LO o takim właśnie profilu i jakoś z Fizyki sobie bez żadnych problemów radze! :D. Istny banał! 8):arrow: dobrze masz BiAłY, ze wszystko z fizy idze Ci bez problemow. jak nasza fizyczka da nam zestaw zadan np. 20 na tydzien to nie ma bata... zeby je ktos zrobil. po prostu inny swiat. matma, podstawy elektrotechniki i elektryki to poprostu banal przy tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Facet bój sie Boga jak zobaczysz zadania z fizyki w LO w profilu mat-inf to się zdziwisz :) i dopiero bedziesz płakał z "dziwnymi tematami"Nie przesadzaj! :D, Jestem w 2 klasie LO o takim właśnie profilu i jakoś z Fizyki sobie bez żadnych problemów radze! :D. Istny banał! 8):arrow: dobrze masz BiAłY, ze wszystko z fizy idze Ci bez problemow. jak nasza fizyczka da nam zestaw zadan np. 20 na tydzien to nie ma bata... zeby je ktos zrobil. po prostu inny swiat. matma, podstawy elektrotechniki i elektryki to poprostu banal przy tym ;)Oczywiście niech nie wyjdzie z tego, że jakiś mastah z fizyki jestem :D, tylko z tego co mam to rozumiem all, poprostu mam świetnego nauczyciela :D. A zadania daje normalne jak na profil z nie rozszerzoną fizyką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...