Skocz do zawartości
^Groszek^

Wystajacy zasilacz

Rekomendowane odpowiedzi

No pewnie że mozna mieć zasilacz poza kompem! Nic nowego! Możesz sobie go nawet położyć na biurku jak ci kabelki sięgną!

A co do pomysłu montażu to proponuje u góry kompa z tyłu bedzie zjebnie wyglądać -imitacja chłodnicy!

...pozdrawiam...:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do pomysłu montażu to proponuje u góry kompa z tyłu bedzie zjebnie wyglądać -imitacja chłodnicy!

racja

ale jak nie moze sie zasilacz do obudowy zmiescic.. opidz dokladniej. btw a ten stary znajdowal sie nad mobo?

Niop widze że nizbyt sprecyzowałem moją wypowiedz chodziło mi bowiem o zamontowanie zasilacza poza kompem ! Standardowo zasilacze sa nad mobo! Poprostu wywalasz dzurki na kable od zasilacza w suficie budy i montujesz zasilarke na suficie budy i przez dziury wprowadzasz kable! ino kable musza być troszke dłuższe więc dobrze przemierz sobie odległości!

..pozdrawiam.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamontuj zasiłke tak jakbyś ją wysunoł /ął/ :) na zewnątrz budy przeiwrdć tylko z drugiej stron i masz kabelki nawepno starcza bo jest to jakies 10 cm /długośc zasilacza/ blachy wygnij na zewnątrz tak żeby postrzymywały zasiłke i gotowe. 8)

Sam tak miałem jest to bardoz dobry patent w mnijeszych obódowach z 2 powodów wiećej miejsca i lepsze chłodzenie /ponieważ zasilacz w takowych obódowach zazwyczaj zasłaniał collera na cpu/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi