^Groszek^ Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Mam taki nie lada problem bo kupilem nowy zasilacz i nie miesci mi sie w budzie ( nie ma mozliwosci zamontowania go ). Jakie macie pomysły na zamontowanie go na zewnatrz budy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 No pewnie że mozna mieć zasilacz poza kompem! Nic nowego! Możesz sobie go nawet położyć na biurku jak ci kabelki sięgną! A co do pomysłu montażu to proponuje u góry kompa z tyłu bedzie zjebnie wyglądać -imitacja chłodnicy! ...pozdrawiam...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 A co do pomysłu montażu to proponuje u góry kompa z tyłu bedzie zjebnie wyglądać -imitacja chłodnicy! racja ale jak nie moze sie zasilacz do obudowy zmiescic.. opidz dokladniej. btw a ten stary znajdowal sie nad mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 ech :? ludzie wystaraczy wejsc do zakladki M O D Y F I K A C J E na glownej ( http://tweak.pl/ ) i juz fotki pierwszej modyfikacji obrazowo "wyjasniaja" jak mozna taki zasilacz zamontowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 A co do pomysłu montażu to proponuje u góry kompa z tyłu bedzie zjebnie wyglądać -imitacja chłodnicy! racja ale jak nie moze sie zasilacz do obudowy zmiescic.. opidz dokladniej. btw a ten stary znajdowal sie nad mobo? Niop widze że nizbyt sprecyzowałem moją wypowiedz chodziło mi bowiem o zamontowanie zasilacza poza kompem ! Standardowo zasilacze sa nad mobo! Poprostu wywalasz dzurki na kable od zasilacza w suficie budy i montujesz zasilarke na suficie budy i przez dziury wprowadzasz kable! ino kable musza być troszke dłuższe więc dobrze przemierz sobie odległości! ..pozdrawiam.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 a moj robi mi za podnurzek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 zamontuj zasiłke tak jakbyś ją wysunoł /ął/ :) na zewnątrz budy przeiwrdć tylko z drugiej stron i masz kabelki nawepno starcza bo jest to jakies 10 cm /długośc zasilacza/ blachy wygnij na zewnątrz tak żeby postrzymywały zasiłke i gotowe. 8) Sam tak miałem jest to bardoz dobry patent w mnijeszych obódowach z 2 powodów wiećej miejsca i lepsze chłodzenie /ponieważ zasilacz w takowych obódowach zazwyczaj zasłaniał collera na cpu/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...