Fulko Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 :lol: :lol: :lol: http://pclab.pl/modules.php?op=modload&nam...mode=nocomments Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Taaa chlodzenie to maja najlepsze :D cytay"Procesor chłodzony wodą - niezły pomysł! Tylko ciekły azot może być lepszy" oczywiscie od CPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 co jest w tym takiego fajnego bo nei chce mi sie 6 stron czytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 było sam ten temat zapodałem tutaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 czy ja wiem czy takie fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 chlodzenie maja high end :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...