WEB Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Czy jest tu jaiś haczyk ?? u mnie nie chce chodzić odpala sie ale nie da sie nic napisać - klawiatura nie działa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nie odpalaj turbo.exe tylko tpu.exe (albo jakos tak nie pamietam dokladnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 jak teraz wł na chwile to chodzi jakoś,strasznie sie tnie wszystko ale da sie pisać i zapisywać zmiany. Może masz jakąs zwaloną wersje, bo z pascalem też miałem kiedyś przekręty niezłe-niejedną zwaloną wersje miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Przesłac CI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 nie dzięx, teraz to mi już pascal do niczego nie potrzebny :) kiedyś musiałem troche szaleć, ale mnie to bardzo nie kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 NO i dalej nic nie działa - nie da sie pisać ! ! ! ! ! ! Już odpaliłem co się da i nic to nie dało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekss Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 U mnie przy wlaczaniu wyskakuje taki komunikat "Invalid file name or extension" Co to za błąd i jak się go pozbyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 a mas XP czy 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekss Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Mam Xp ale sobie już poradziłem, muszę włączać przez TPBINTPX a nie Turbo.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEB Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 dokładnie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...