zibi322 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 jak w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 JA moge !!! A sam nie umiesz ??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 nigdy tego nie robilem, a pozatym boje sie i chcialbym zwalic na kogos odpowiedzialnosc w przypadku "nieudanego" flashowania :D . chcialem tylko podniesc czestotliwosc pamieci w biosie z 450 na 520. jesli masz gotowy przepis i programy do tego to prosze podeslij na aksamit@go2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 widze ze zainteresowanie bardzo wielkie 8O :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ja już to robiłem ale na GejForce 2MX - procedura chyba bedzie idento musisz mieć dwa programy - pierwszy to nvfalsh, drugi to Nvidia Bios Editior - Obydwa ściągałem z www.nvidia.pl , ale teraz cuś downaoad tam nie działają :(, Bios editorem wyciągnij bios z karty graficznej i zmodyfikuj go jak tam chcesz poustawiaj itp, ja zminiłem tylko signon message na 0,5 sek - to sie w klatakch ustawia chyba 35 abo 45 to 0,5 sek., Po całej operacji zapisz bios do pliku - skopiuj na dyskietke, na te sama dyskietka wpakuj nvflasha. Dyskietka musi być systemowa. po uruchomieniu kompa napisz mu nvflash /? tam powinnn być jak wgrać bios. PS. jak byś chciał zrobić to co ja to nie ustawiaj na 0klatek/0 sekund bo ci sie bedzie wyswietlał nie przez 0 tylko przez jakieś pół godziny - ja tak miałem :([/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 mam obydwa programy tylko ten nvidia bios editor jakos dziwnie dziala, sa tam dwie kolumny z nie wiem jaka iloscia wierszy a w kazdym inne czestotliwosci :evil: jesli chodzi o pamiec to po lewej stronie u samej gory moge tylko regulowac, reszy sie nie da :evil: jakby bylo jasno: pozycja core i memory to bym tam zmienil zapisal do pliku i sflashowal , ale tam jest od ch.... wyboru no i co mam przestawic ,zeby nie popsuc biosu karty :?: po<span style="color:red;">[ciach!]</span>e to wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 poczytaj help - u mnie było tak że szystkie częstotliwości od góry do dołu były identyczne i hyba whelpie wyczytałem że trza je wszytskie zminić, to sie na pewno trafi ta dobra - poczytaj helpa bo ja to dosy cdawno temu robiłem i nie kojaże dokłanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 sprawdzalem na drugim kompie i gf2mx i tez sa rozne czest tyle ze te czest. pamieci wszystkie da sie regulowac a w gf 3 tylko jedna pozycja sie da regulowac i to ta w kolumnie dla pamieci SDR !!!!!!! - nie sam nie bede ryzykowal, pierdziele i tak linux szybszy o 26% na niepodkreconej grafie niz windows na podkreconej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...