MortMW Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Witajcie! Mam pewien dziwny problem. Próbowałem zainstalować na nowym dysku (WD 800JB) system (win 98se). Oczywiście start kompa z systemówki, później format dysku. Znalazłem katalog z systemem na płytce i przy uruchamianiu setup'a obraz na ekranie znika. Czarne tło i wsio ;) (Na dysku WD nie ma ŻADNYCH plików) Kilka razy powtarzałem tą czynność, a efekt jest zawsze taki sam. Pytanie jest następujące: co robię źle, ewentualnie w czym tkwi problem? Poszę o odpowiedź, to pilne. Pozdrawiam, mort Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Problem jest w karcie graficznej GF4. Użyj polecenia SETUPCOR do instalacji. Pzdr AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MortMW Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Co to za polecenie SetupCor? Dosowskie, czy może jakieś inne? Wybacz, na tym polu jestem laikiem i chciałbym wiedzieć, na czym stoję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Troszkę Cienie zrozumiałem, czyli ten nowy dysk formatowałeś tak?Jak nie to niepamietam czy w instalce win98 była opcja formatowania tak jak w xp.POlecam instalacje wlaśnie xp bo win98 to troskzęlecuwy jest.Albo sprubuj wlasnie przez komende dosowska setupcor.Musisz wtedy odpalic kompa z dosa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MortMW Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Dzięki. Z tego co czytałem setupcor bedzie wsytarczającym rozwiązaniem... Pozdrawiam, mort Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...