ania milczak Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Czesc wszystkim! Kiedys juz pisalam o moich problemach z odtwarzaniem filmow dvd - nie chcialy sie uruchomic. Teraz jest inny problem :(. Mam tylko obraz, bez dzwiekow (power dvd). Co ciekawe sciagnelam sobie programik freedvd i tutaj nie mam obrazu, ale jest dzwiek. Czy ktos mi pomoze w uzyskaniu obrazu i dzwieku w tym samym czasie? Buziaki, hej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 zobacz jak bedzie na PowerDVD 3.0 i na WMP 9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Zobacz jak odtwarza windows media playerem lub powerdvd 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...