Skocz do zawartości
benek

G-gnome - bardzo ciekawy mod :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pierdziele, widziałem ten wątek na bit-tech.net jak tylko powstał, śledzę go od początku i za każdym razem kiedy patrzę na tę budę to normalnie :twisted: Ten gość ma zapał i dużo chęci... Nie mówiąc o kasie i czasie potrzebnym na takie coś :!: Jak narazie jest to moim zdaniem najlepsza buda jaką widziałem (nawet słynna "klienkta" jej nie przebija)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Llele jaka niebieska wezzz te niebieskie i zielone to do kosza. Ta jest de best a pozatym caly zamysl moda polega na tym aby buda byla clear. Poczytaj co gosc pisze.

Nie żebym się czepiał ale ta ma własnie zielone dodatki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no lol ja mam taki wezyk od przysznica z rozwalonym przylaczem na balkonie terz cobie takie kabelki do psu zrobie 8)

zrobilem 8) tylko na jeden kabel zabraklo panceza zabraklo :? jeszcze po klejic zeby sie nie rozplatalo i jakos ladnie zaklejic zeby ladnie wygladalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł owszem Orac3 ale wykonanie typowo Polskie szybko i na odpier.... porównaj wykonanie G-Gnome a twoje beszcześcisz pomysł !

Czyli co - każdy, kto od teraz wetknie sobie kabulki w rurki od prysznica to profan i zapyziały Polaczek? Litości.

A jakby tak poszukać pierwszego mańka, który zrobił sobie świecący wiatraczek albo wstawił okienko do kompa, za czem obelżywie nazwać jego naśladowców i ich matki? Litości, powtarzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł owszem Orac3 ale wykonanie typowo Polskie szybko i na odpier.... porównaj wykonanie G-Gnome a twoje beszcześcisz pomysł !

Czyli co - każdy, kto od teraz wetknie sobie kabulki w rurki od prysznica to profan i zapyziały Polaczek? Litości.

A jakby tak poszukać pierwszego mańka, który zrobił sobie świecący wiatraczek albo wstawił okienko do kompa, za czem obelżywie nazwać jego naśladowców i ich matki? Litości, powtarzam.

nie chodziło mi o zabieranie pomysłu tylko sposób wykonania zobacz G-Gnome jak to wykonał starannie a jak wykonał to Arnie !

Litości zacznijmy wkładać dużo serca w modyfikacje róbmy je na wysokim poziomie a nie na chałe byle by była ! to mnie tylko razi że Polacy w wkiększości robią modyfikacje bardzo nie starannie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabawy z takimi pancerzykami na przewodach moga byc bardzo nieprzyjemne w skutkach , mozna jakie zwarcie na mobo zrobic

a jesli o mod chodzi to wykonanie 1 klasa , dopracowane w szczegolach ,klarowne ,schludne ,milo patrzec, podzespoly napewno nietanie ale i w naszych warunkach mozna by to zrobic nie tracac fortuny ,trza tylko duuuzo checi ,samozaparcia i cierpliwosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabawy z takimi pancerzykami na przewodach moga byc bardzo nieprzyjemne w skutkach , mozna jakie zwarcie na mobo zrobic

a jesli o mod chodzi to wykonanie 1 klasa , dopracowane w szczegolach ,klarowne ,schludne ,milo patrzec, podzespoly napewno nietanie ale i w naszych warunkach mozna by to zrobic nie tracac fortuny ,trza tylko duuuzo checi ,samozaparcia i cierpliwosci

właśnie się robi coś podobnego :D zobacz mój podpis Project X to właśnie mam na myśli no ale teraz tylko dużo czasu mi trzeba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie się robi coś podobnego :D zobacz mój podpis Project X to właśnie mam na myśli no ale teraz tylko dużo czasu mi trzeba :)

jak by byla mozliwosc to bym chetnie jakie fotki obejzal , a elementy metalowe bedziesz dawal do niklowania czy sam poniklujesz ? jesli masz jaki punkt w ktorym nikluja to okresl jaki to jest mniejwiecej koszt ,bede wdzieczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi