benek Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 nie wiem czy juz bylo - szukalem po nazwie ale nie znalazlem :P G-gnome Mod podstawowy G-gnome Update Moda (modemowcom odradzam - bo duzo fotek) a tu fotka na zachete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Bylo juz, ale warto zobaczyc nie raz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Bylo juz, ale warto zobaczyc nie raz:) jak dawno to nic :P bo Update jest sprzed 5 dni :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Hmmmmm! 8) Ciekawe na ile można tą bude wycenic :twisted: i ile włożno w to czsu i kaski???? Bardzo podoba mi siek ten panel z cd-kami i oczywiście prysznicówki! 8) ....pozdrawiam....:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 o kasie gdzies po drodze kolo pisal. sporo o ile pamietam :D ale chcialbym juz (jak i inne pareset osob) zobaczyc zlozony gotowy zestaw ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 A to mu się nie porysuje albo na tym chromie nie będą ładnie się prezentowały (:>) przypadkowe odciski paluchów? Zacne, zacne, ale ciekawe czy jako całość też będzie to miało jaja jak buhaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Ja pierdziele, widziałem ten wątek na bit-tech.net jak tylko powstał, śledzę go od początku i za każdym razem kiedy patrzę na tę budę to normalnie :twisted: Ten gość ma zapał i dużo chęci... Nie mówiąc o kasie i czasie potrzebnym na takie coś :!: Jak narazie jest to moim zdaniem najlepsza buda jaką widziałem (nawet słynna "klienkta" jej nie przebija) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 full wypas to malo powiedziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 widzialem ten wynalazek, ale jeszcze w fazie testow... moze by cos takiego skonstruowac... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 :!: jak donosi serwis M-K.net zeby ogladac ten projekt nie trzeba sie juz katowac przegldaniem forum bo powstal art. (bez zbednych komentarzy tylko same fotki i opisy) :) http://bit-tech.net/article/114/ :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 koleś jes tnie do przebicia. takiego moda jeszcze nie widziałem. były dziwniejsze i bardziej kolorowe ale ten podoba mi się najbardziej. aż kopara opada :D . ten chrom i rurki prysznicowe ..... miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Umarłem !!! jak przejdę na emeryturę, to kasę z funduszu emerytalnego wpakuję w taką budę - nie będzie kompromisów, wszystko zaje...e dopasowane - kasa nie będzie grała roli 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 A wydawaloby sie ze akrylowa obudowa to juz jest fajna sprawa... ale takie cos to poprostu bostwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Foto omawianej budy już prawie złożonej! Widać jak prezentuje siek buda od frontu!! http://www.mod-case.com/engine/modules.php...d869e9b66ceda1d ..pozdro...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Niesamowita... gdyby jeszcze byla niebieska... ale nawet zielona prezentuje sie znakomicie.. po prostu cudo.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Niebieska, albo czerwona... ale i tak jest zajefajna, a ja moge pomażyć o czymś takim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Llele jaka niebieska wezzz te niebieskie i zielone to do kosza. Ta jest de best a pozatym caly zamysl moda polega na tym aby buda byla clear. Poczytaj co gosc pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Llele jaka niebieska wezzz te niebieskie i zielone to do kosza. Ta jest de best a pozatym caly zamysl moda polega na tym aby buda byla clear. Poczytaj co gosc pisze. Nie żebym się czepiał ale ta ma własnie zielone dodatki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ups mała poprawka linka który podał MARIOSKARPA teraz ten link obowiązuje :) http://www.mod-case.com/ sorry ale była zmiana engine :) A zobaczycie już niedługo cos bardzo ciekawego w projekcie na mod-case.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 tzreba miec dyuzo czasu zeby cos takiego zrobic..czasu i cierpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Nie liczac czasu i cierpliwosci to czeba miec jeszcze dosyc duze fundusze. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 no lol ja mam taki wezyk od przysznica z rozwalonym przylaczem na balkonie terz cobie takie kabelki do psu zrobie 8) zrobilem 8) tylko na jeden kabel zabraklo panceza zabraklo :? jeszcze po klejic zeby sie nie rozplatalo i jakos ladnie zaklejic zeby ladnie wygladalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 jeszcze zlaczki i trojniki chromowane dokupie wytne 4 dziurki w zasilaczu i bedzie tak jak w orac'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 jeszcze zlaczki i trojniki chromowane dokupie wytne 4 dziurki w zasilaczu i bedzie tak jak w orac'u Pomysł owszem Orac3 ale wykonanie typowo Polskie szybko i na odpier.... porównaj wykonanie G-Gnome a twoje beszcześcisz pomysł ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Pomysł owszem Orac3 ale wykonanie typowo Polskie szybko i na odpier.... porównaj wykonanie G-Gnome a twoje beszcześcisz pomysł ! Czyli co - każdy, kto od teraz wetknie sobie kabulki w rurki od prysznica to profan i zapyziały Polaczek? Litości. A jakby tak poszukać pierwszego mańka, który zrobił sobie świecący wiatraczek albo wstawił okienko do kompa, za czem obelżywie nazwać jego naśladowców i ich matki? Litości, powtarzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Pomysł owszem Orac3 ale wykonanie typowo Polskie szybko i na odpier.... porównaj wykonanie G-Gnome a twoje beszcześcisz pomysł ! Czyli co - każdy, kto od teraz wetknie sobie kabulki w rurki od prysznica to profan i zapyziały Polaczek? Litości. A jakby tak poszukać pierwszego mańka, który zrobił sobie świecący wiatraczek albo wstawił okienko do kompa, za czem obelżywie nazwać jego naśladowców i ich matki? Litości, powtarzam. nie chodziło mi o zabieranie pomysłu tylko sposób wykonania zobacz G-Gnome jak to wykonał starannie a jak wykonał to Arnie ! Litości zacznijmy wkładać dużo serca w modyfikacje róbmy je na wysokim poziomie a nie na chałe byle by była ! to mnie tylko razi że Polacy w wkiększości robią modyfikacje bardzo nie starannie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 zabawy z takimi pancerzykami na przewodach moga byc bardzo nieprzyjemne w skutkach , mozna jakie zwarcie na mobo zrobic a jesli o mod chodzi to wykonanie 1 klasa , dopracowane w szczegolach ,klarowne ,schludne ,milo patrzec, podzespoly napewno nietanie ale i w naszych warunkach mozna by to zrobic nie tracac fortuny ,trza tylko duuuzo checi ,samozaparcia i cierpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 zabawy z takimi pancerzykami na przewodach moga byc bardzo nieprzyjemne w skutkach , mozna jakie zwarcie na mobo zrobic a jesli o mod chodzi to wykonanie 1 klasa , dopracowane w szczegolach ,klarowne ,schludne ,milo patrzec, podzespoly napewno nietanie ale i w naszych warunkach mozna by to zrobic nie tracac fortuny ,trza tylko duuuzo checi ,samozaparcia i cierpliwosci właśnie się robi coś podobnego :D zobacz mój podpis Project X to właśnie mam na myśli no ale teraz tylko dużo czasu mi trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 zabawy z takimi pancerzykami na przewodach moga byc bardzo nieprzyjemne w skutkach , mozna jakie zwarcie na mobo zrobic a jesli o mod chodzi to wykonanie 1 klasa , dopracowane w szczegolach ,klarowne ,schludne ,milo patrzec, podzespoly napewno nietanie ale i w naszych warunkach mozna by to zrobic nie tracac fortuny ,trza tylko duuuzo checi ,samozaparcia i cierpliwosci właśnie się robi coś podobnego :D zobacz mój podpis Project X to właśnie mam na myśli no ale teraz tylko dużo czasu mi trzeba :) jak by byla mozliwosc to bym chetnie jakie fotki obejzal , a elementy metalowe bedziesz dawal do niklowania czy sam poniklujesz ? jesli masz jaki punkt w ktorym nikluja to okresl jaki to jest mniejwiecej koszt ,bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 niklowanie to koszt rzedu 1-2 pln za decymetr kwadratowy powierzchni arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...