Skocz do zawartości
Wofek

Flowerman ma byc na nowym forum czy NIE ???

Flowerman ma byc na nowym forum czy NIE ???  

1. 1. Flowerman ma byc na nowym forum czy NIE ???

• TAK
      7
    • NIE
      11

Rekomendowane odpowiedzi

HEHE igrzyska musza trwac ! 

Ale  to troche  buraczane zachowanie z towjej strony ! 

Wiesz kto daje i zabiera ten ...... i niech ............! 

Btw : czy ten post nie powinien byc na Twoim forum ?

Flower jest na próbe bo juz go RAZ wywaliłem !!! :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zamiast go wywalac i przyjmowac to daj mu  mopa i niech robi to do czego sie nadaje ! 

Po co kogos co chwila wywalac  ? Dziwna polityka !

Wywaliłem go bo troche zgrzeszył ( głównie za zachowanie na TWEAKU i bez sensownego newsa ) potem prosił mnie o litość, więc go przyjąłem ponownie !!! Teraz nie jest na stałe, a jedynie na "próbe" !!! Wszystko w rękach ANKIETY ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba Ci sie serwisy pomylily

co nas na tweak obchodzi co z nim zrobisz sobie gdzie indziej?

Chcecie tworzyc swoje forum to sobie robcie ale robcie to u siebie a nie ciagle skaczecie tutaj i pytacie sie a ten to a ten tamto. chcecie po swojemu prosze bardzo ale to jest forum tweak.pl i tylko tweak.pl a nie super-duper-strona-o-oc.prv.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcecie tworzyc swoje forum to sobie robcie ale robcie to u siebie a nie ciagle skaczecie tutaj i pytacie sie a ten to a ten tamto. chcecie po swojemu prosze bardzo ale to jest forum tweak.pl i tylko tweak.pl a nie super-duper-strona-o-oc.prv.pl

Myślałem, ze to jest forum dla wszystkich !!! Widocznie się pomyliłem !!! :evil: Przecież te Tematy są na Oślej Łączce !!! :evil: Może wprowadzimy coś takiego że trzeba będzie sobie zrobić tatuaż z podobizna LISKA i MARCO i będzie przy kompie czytnik tychże tatuży !!! Jak ktoś sobie zrobi taki tatuż to wejdzie a jak nie zrobi to nie wejdzie !!! Może trzeba będzie składki opłacać za forum ??? Moze karty magnetyczne i czytniki przy kompie ??? Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!! :x Ludzie opamiętajcie się !!! :evil: :x :evil: Jak giełdy nie umieją zrobić to co dopiero............ :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!! "

Nie musisz mnie lubiec. Ja Ciebie tez. Nie musisz czytac tego co pisze ani wogole forum. Naprawde. Jesli uwazasz nas za debili to wyjdz nie bedziesz musial patrzec

"Jak giełdy nie umieją zrobić to co dopiero"

Kolejny do flamewar'a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, ze to jest forum dla wszystkich !!! Widocznie się pomyliłem !!! :evil: Przecież te Tematy są na Oślej Łączce !!! :evil: Może wprowadzimy coś takiego że trzeba będzie sobie zrobić tatuaż z podobizna LISKA i MARCO i będzie przy kompie czytnik tychże tatuży !!! Jak ktoś sobie zrobi taki tatuż to wejdzie a jak nie zrobi to nie wejdzie !!! Może trzeba będzie składki opłacać za forum ??? Moze karty magnetyczne i czytniki przy kompie ??? Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!! :x Ludzie opamiętajcie się !!! :evil: :x :evil: Jak giełdy nie umieją zrobić to co dopiero............ :lol:

he, he ale jaja, widać nie jestem sam, ale co do giełdy to powoli zmieniam zdanie, szkoda tylko że adminom nie chce się tłumaczyć dlaczego nie tu a tam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!!  "

Nie musisz mnie lubiec. Ja Ciebie tez. Nie musisz czytac tego co pisze ani wogole forum. Naprawde. Jesli uwazasz nas za debili to wyjdz nie bedziesz musial patrzec

Kolejny do flamewar'a?

Podoba mi się forum. Ludzie są spox.............z wyjątkiem adminów !!! :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!!  "

Kolejny do flamewar'a?

Podoba mi się forum. Ludzie są spox.............z wyjątkiem adminów !!! :cry:

a co Ci sie w nich nie podoba ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. nie umiesz nawet ustawic polskich znakow

2. nie umiesz nawet spolonizowac skryptu (czytaj: robimy na od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l)

3. To juz kolejne forum pt. "poszkodowani i odrzuceni" co Wy chcecie w ten sposob uzywac nie wiem. Jak sie to konczy - proponuje zobaczyc na tweak.dyskusje.pl gdzie dyskusja sie sprowadza do 20 postow dziennie - i tak wiecej niz u Was w tej chwili (dla przypomnienia pierwszego dnia na tweak - 200 postow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi