Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Flowerman ma byc na nowym forum czy NIE ??? Bo tworze nowe forum !!! Z Gielda !!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 dopre najpierw robisz go adminem, a potem chcesz wywalic z forum hehe, ale zamieszanie zrobiles ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ludzie wszytsko dla WAS !!! 8) :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 hehe jestem tylko ciekaw co na to flowerek ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 jasna że ma być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 HEHE igrzyska musza trwac ! Ale to troche buraczane zachowanie z towjej strony ! Wiesz kto daje i zabiera ten ...... i niech ............! Btw : czy ten post nie powinien byc na Twoim forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 HEHE igrzyska musza trwac ! Ale to troche buraczane zachowanie z towjej strony ! Wiesz kto daje i zabiera ten ...... i niech ............! Btw : czy ten post nie powinien byc na Twoim forum ? Flower jest na próbe bo juz go RAZ wywaliłem !!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 To zamiast go wywalac i przyjmowac to daj mu mopa i niech robi to do czego sie nadaje ! Po co kogos co chwila wywalac ? Dziwna polityka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 To zamiast go wywalac i przyjmowac to daj mu mopa i niech robi to do czego sie nadaje ! Po co kogos co chwila wywalac ? Dziwna polityka ! Wywaliłem go bo troche zgrzeszył ( głównie za zachowanie na TWEAKU i bez sensownego newsa ) potem prosił mnie o litość, więc go przyjąłem ponownie !!! Teraz nie jest na stałe, a jedynie na "próbe" !!! Wszystko w rękach ANKIETY ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ok nie czytałem tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Dalem na TAK :mrgreen: Pozdroowka flowerman ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 chyba Ci sie serwisy pomylily co nas na tweak obchodzi co z nim zrobisz sobie gdzie indziej? Chcecie tworzyc swoje forum to sobie robcie ale robcie to u siebie a nie ciagle skaczecie tutaj i pytacie sie a ten to a ten tamto. chcecie po swojemu prosze bardzo ale to jest forum tweak.pl i tylko tweak.pl a nie super-duper-strona-o-oc.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 chyba Ci sie serwisy pomylily co nas na tweak obchodzi co z nim zrobisz sobie gdzie indziej? Chcecie tworzyc swoje forum to sobie robcie ale robcie to u siebie a nie ciagle skaczecie tutaj i pytacie sie a ten to a ten tamto. chcecie po swojemu prosze bardzo ale to jest forum tweak.pl i tylko tweak.pl a nie super-duper-strona-o-oc.prv.pl Myślałem, ze to jest forum dla wszystkich !!! Widocznie się pomyliłem !!! :evil: Przecież te Tematy są na Oślej Łączce !!! :evil: Może wprowadzimy coś takiego że trzeba będzie sobie zrobić tatuaż z podobizna LISKA i MARCO i będzie przy kompie czytnik tychże tatuży !!! Jak ktoś sobie zrobi taki tatuż to wejdzie a jak nie zrobi to nie wejdzie !!! Może trzeba będzie składki opłacać za forum ??? Moze karty magnetyczne i czytniki przy kompie ??? Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!! :x Ludzie opamiętajcie się !!! :evil: :x :evil: Jak giełdy nie umieją zrobić to co dopiero............ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 "Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!! " Nie musisz mnie lubiec. Ja Ciebie tez. Nie musisz czytac tego co pisze ani wogole forum. Naprawde. Jesli uwazasz nas za debili to wyjdz nie bedziesz musial patrzec "Jak giełdy nie umieją zrobić to co dopiero" Kolejny do flamewar'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 chyba Ci sie serwisy pomylily co nas na tweak obchodzi co z nim zrobisz sobie gdzie indziej? Chcecie tworzyc swoje forum to sobie robcie ale robcie to u siebie a nie ciagle skaczecie tutaj i pytacie sie a ten to a ten tamto. chcecie po swojemu prosze bardzo ale to jest forum tweak.pl i tylko tweak.pl a nie super-duper-strona-o-oc.prv.pl Myślałem, ze to jest forum dla wszystkich !!! Widocznie się pomyliłem !!! :evil: Przecież te Tematy są na Oślej Łączce !!! :evil: Może wprowadzimy coś takiego że trzeba będzie sobie zrobić tatuaż z podobizna LISKA i MARCO i będzie przy kompie czytnik tychże tatuży !!! Jak ktoś sobie zrobi taki tatuż to wejdzie a jak nie zrobi to nie wejdzie !!! Może trzeba będzie składki opłacać za forum ??? Moze karty magnetyczne i czytniki przy kompie ??? Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!! :x Ludzie opamiętajcie się !!! :evil: :x :evil: Jak giełdy nie umieją zrobić to co dopiero............ :lol: he, he ale jaja, widać nie jestem sam, ale co do giełdy to powoli zmieniam zdanie, szkoda tylko że adminom nie chce się tłumaczyć dlaczego nie tu a tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 w każdym arzie podoba mi się że tweak.pl zacznie się zmieniać na lepsze (wreszcie :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 "Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!! " Nie musisz mnie lubiec. Ja Ciebie tez. Nie musisz czytac tego co pisze ani wogole forum. Naprawde. Jesli uwazasz nas za debili to wyjdz nie bedziesz musial patrzec "Jak giełdy nie umieją zrobić to co dopiero" Kolejny do flamewar'a? Podoba mi się forum. Ludzie są spox.............z wyjątkiem adminów !!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 w każdym arzie podoba mi się że tweak.pl zacznie się zmieniać na lepsze (wreszcie :wink: )A mi się wydaje że będzie odwrotnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 "Ale..........lepiej nie........nikt nie będzie tego umiał zrobić.............Lisek - noga, Marco nie lepszy !!! " Nie musisz mnie lubiec. Ja Ciebie tez. Nie musisz czytac tego co pisze ani wogole forum. Naprawde. Jesli uwazasz nas za debili to wyjdz nie bedziesz musial patrzec "Jak giełdy nie umieją zrobić to co dopiero" Kolejny do flamewar'a? Podoba mi się forum. Ludzie są spox.............z wyjątkiem adminów !!! :cry: a co Ci sie w nich nie podoba ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 JEST JUZ NOWE FORUM http://www.in4.pl/cgi-bin/ikonboard/ikonbo...ffff&act=SC;c=5 !!! ZAPRASZAM !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a co postanowiles zrobic z flowermanem ?? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 flowerman ma zostać, najlepiej pod tym samym nickiem, żeby jak ktos z czymś wyskoczy wiadomo było o kogo chodzi, kurde a może flowerman to ja :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 JEST JUZ NOWE FORUM http://www.in4.pl/cgi-bin/ikonboard/ikonbo...ffff&act=SC;c=5 !!! ZAPRASZAM !!!1. nie umiesz nawet ustawic polskich znakow 2. nie umiesz nawet spolonizowac skryptu (czytaj: robimy na od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l) 3. To juz kolejne forum pt. "poszkodowani i odrzuceni" co Wy chcecie w ten sposob uzywac nie wiem. Jak sie to konczy - proponuje zobaczyc na tweak.dyskusje.pl gdzie dyskusja sie sprowadza do 20 postow dziennie - i tak wiecej niz u Was w tej chwili (dla przypomnienia pierwszego dnia na tweak - 200 postow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...