Skocz do zawartości
ptaku666

Na ile podkrecic PIXELView Prolink GF 400MX 64MB

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie na ile go podkrecic bez dodatkowego chłodzenia, jego parametry to 200/334 tak przynajmiej pokazuje NVmax. Na GPU jest zamotowany wiatrak. Prosze o pomoc.

Chlopie a poczytaj sobie posty na tej stronie i w archiwum. A kreci sie dotad dokad artefakty nie wyskocza. Wkur... mnie takie posty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbuj 300/500 albo 400/600 wydaje mi się że to górna granica jego mozliwośći  l:

A y mu jeszcze takie rzeczy pisz i chłopak od razu tak podkręci (zamiast co 2,3 mhz) i spali pamięci na grafie.Potem będzie pisał że same lamy tu siedzą i tak mu pomogli...

Mam taki pomysł;

Niech ktoś z forum pisze(najlepiej któryś z moderków lub adminów) by poszukał w wyszukiwarce i zamyka temat.

Co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbuj 300/500 albo 400/600 wydaje mi się że to górna granica jego mozliwośći  l:

A y mu jeszcze takie rzeczy pisz i chłopak od razu tak podkręci (zamiast co 2,3 mhz) i spali pamięci na grafie.Potem będzie pisał że same lamy tu siedzą i tak mu pomogli...

Mam taki pomysł;

Niech ktoś z forum pisze(najlepiej któryś z moderków lub adminów) by poszukał w wyszukiwarce i zamyka temat.

Co wy na to?

Slusznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam sie na ile go podkrecic bez dodatkowego chłodzenia, jego parametry to 200/334 tak przynajmiej pokazuje NVmax. Na GPU jest zamotowany wiatrak. Prosze o pomoc.

Zainstaluj Powerstripa to dowiesz się ile pracuje ten prolink (200/166) i podkręcaj stąd. A ile? - to już zależy od Ciebie - nikt rozsądny nie poda Ci ile możesz bo nie ma reguły. Podnoś nie wiele i sprawdzaj w 3DMArku, czy nie dzieje się nic z obrazem no i oczywiście czy nie zaciepłe pamięci ... Nie ma prostego przepisu w stylu możesz xxx/yyy :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NVmax to qpa.na nim nie da sie nic krecic.jak ustawiam w NVmax 400/500 to normalnie smiga :) a moze mam jakis super model ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbuj 300/500 albo 400/600 wydaje mi się że to górna granica jego mozliwośći  l:

Mam taki pomysł;

Co wy na to?

dalem taki pomysl juz dawno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...