elmo Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 KURCZE :D GRATULUJĘ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 etam i tak wole P4 bo to mozna z 1.6 do 2.4 na luzach podkrecic :mrgreen:NO I CO ZE DO 2,4GHZ PODKRECISZ JAK I TAK NIE BEDZIE WYDAJNY JAK MOJ ANTEK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Pomijając te setne części MHz, to podziwiam wynik rewelacyjny :) No jasne. Nie ma co się kłócić o setne części MHz. Grunt, że wykręcił go elegancko. Tristan, kiedy 2GHz? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 etam i tak wole P4 bo to mozna z 1.6 do 2.4 na luzach podkrecic :mrgreen:NO I CO ZE DO 2,4GHZ PODKRECISZ JAK I TAK NIE BEDZIE WYDAJNY JAK MOJ ANTEK!Tristan, powiedz mi jakie to jest stabilne ? Przejdzie to choc raz 3dmarka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 etam i tak wole P4 bo to mozna z 1.6 do 2.4 na luzach podkrecic :mrgreen:NO I CO ZE DO 2,4GHZ PODKRECISZ JAK I TAK NIE BEDZIE WYDAJNY JAK MOJ ANTEK!Tristan, powiedz mi jakie to jest stabilne ? Przejdzie to choc raz 3dmarka ? jeszcze nie sprawdzalem 3dmarka ale Sandra przeszla (ale to i tak nic) nie mam karty do 3dmarka :( jutro bede mial Radeona to sie pobawie. ALe nie sadze zeby to bylo stabilne. Jutro sie pobawie ale i tak 1750mhz 10,5x166mhz bedzie lux :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Gratulacje Tristan , Gratulacje :)))))) Nic tylko patrzyc , podziwiac i cieszyc sie z kogos osiagow :)))))) GRATULACJE JESZCE RAZ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ech Tristan chyba mnie zdenerwowałeś...;)...ale ja jestem spokojnym człowiekiem dlatego ci do<span style="color:red;">[ciach!]</span>.... :lol: 8) ...taki wynik, że twojego athlona rodzone amd nie pozna :P;) :lol: . A więc czekaj do jutro, jeśli uda mi sie odblokować mnożnik to niech Bóg ma cie w swej opiece :). Uruchamiałem kompa na 180FSb czyli 1890MHz i wszystko chodzi tylko zwiecha bo już dysk nie wyrabia :(...ach ten jeb... dzielnik 1/4 :(. A więc jutro godzina 20.00 TristanvsPIT_er :). A pamiętaj, że moje wszystkie wyniki będa na AC :(. Jak mi ktoś zrobi blok w rozsądnej cenie to chętnie kupie. Bo tu w mazowieckim to nie wiem gdzoe można miedź dostać i potem to zbudować. A więc do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Jesli to na samym FSB to bije ci pokłony :) i zazdroszcze plyty z lepszymi dzielnikami :D :D :D Czekamy na sprawdzenie w 3dmarku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Jesli to na samym FSB to bije ci pokłony :) i zazdroszcze plyty z lepszymi dzielnikami :D :D :D Czekamy na sprawdzenie w 3dmarku.e tam ;) KR7A to zajebista plytka! nie wiem czy bym nie wolal jej niz moja choc moja ROX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Gratulacje Tristan :mrgreen: Naprawde dopre osiagi :) Na samym FSB zakrecic na taka liczbe :D :D :D Calkiem calkiem ;) Teraz czekamy na 3Dmark ;) Powodzonka Ps: Odblokooj mnoznik ;) :!: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Gratulacje Tristan :mrgreen: Naprawde dopre osiagi :) Na samym FSB zakrecic na taka liczbe :D :D :D Calkiem calkiem ;) Teraz czekamy na 3Dmark ;) Powodzonka Ps: Odblokooj mnoznik ;) :!: :twisted: dziex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 etam i tak wole P4 bo to mozna z 1.6 do 2.4 na luzach podkrecic :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 nie wiem jak inni, ale ja nie widze tych twoich zdjec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 nie wiem jak inni, ale ja nie widze tych twoich zdjec...Wczesniej jeszcze byly. Zmiana tez dotyczy xywy tristana :) Teraz jest jakby "gosciem" i jego linki juz nie dzialaja jak nalezy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 tylko tak dalej Gratuluje wyniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...