buszi Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 mam zamiar kupić nowego durnia ale nie będę miał narazie kasy na nowego coolera wieć stąd moje pytanie czy CM model DP5-6J31C wystarczy do tego proca? znaczy się czy po podkręceniu (z 1.4 na powiedzmy 1.8ghz) będzie w stanie utrzymać jakąs znosna temp.? proszę o szybką odp. bo jutro jadę po niego. z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Nie powinno byc problemu... tylko ładnie posmaruj procka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no to teraz pochwal sie jakie o/c ci wyszlo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 udało się 10,5x176 i 11x167. przy pierwszym temp ok 45 stopni a przy drugim ok 43.5. narazie nie podnoszę więcej dopóki nie zmienie na Volcano 10. chyba nieźle? jak myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hmn, jesli ten procek jest na stepingu A0 to calkiem niezle, jezeli B0 to powinien lepiej sie krecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 jest na A0 ale zawsze to te parę MHz więcej niż fabrycznie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 no to dosc ladny wynik ;) a ponad 400 mhz wiecej tez sie przyda :) btw. kiedys gdzies slyszalem ze podobno w tych A0 latwiej jest cache odblokowac ale nie wiem ile w tym prawdy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 a pamiętasz gdzie to było?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hmn, jesli ten procek jest na stepingu A0 to calkiem niezle, jezeli B0 to powinien lepiej sie krecic Cooo ?? 8O 8O 8O Duron 1.4 i stepping AO ?? Pogielo cie ?? :lol: :lol: :lol: Buszi kręć dalej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 hmn, jesli ten procek jest na stepingu A0 to calkiem niezle, jezeli B0 to powinien lepiej sie krecic Cooo ?? 8O 8O 8O Duron 1.4 i stepping AO ?? Pogielo cie ?? :lol: :lol: :lol: Buszi kręć dalej ! widzialem na wlasne oczy :!: az sie sam zdziwilem jak do mnie przyszedl kumpel i powiedzial mi ze kupil D1400 i idzie zaledwie na 1750 MHz 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...