TanneR Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Błagam powiedzcie czy gdzieś w Trójmieście można dostać blok wodny pod Durona lub w Toruniu jak najszybciej :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Przesylka od Mate'a szla do mnie jeden dzien :) Wiec jakbys teraz zamowil, to jest szansa, ze blok mialbys przed weekendem. A szybciej? Niestety sie nie orientuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No dobra ale co z Gdynią i Gdańskiem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 widze kolejnego zawodnika z Torunia :) czemu nei chcesz sobie sam zrobic ?? ja chyba bede teraz robil sobie 2 blok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFO55 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Najszybciej to coś takiego można zrobić samemu. Materiały to miedziana blacha do krycia dachów (0.4-0.6 mm) miedziana rurka od instalacji domowych (CO i wodnych), lut cynowy 40-60% do blachy, lutownica miniaturowa gazowa (kiedyś były po ok 5zł w supermarketach), przewody wodne igielitowe średnicy 5-8mm(sklepy akwarystyczne), pompka wodna (np od spryskiwacza szyb 12-24V lub akwariowa 220V). Na koniec trochę kleju (distal lub poksipol, i silikon) i pianka pouliretanowa (nie w tubach lecz węże i mata). Praktycznie cały ten badziew mam w domu lecz jeszcze nie wpadłem na pomysł instalacji wodnej do kompa. Ostatnio moda na: wodę, freon, a nawet azot doprowadza ludzi do obłędu. Taniej wychodzi chwilę poczekać i kupić nowego procka (może chyba poza wodą, jak samemu wszystko się zrobi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 na Allegro sprzedają cały zestaw WC za 99zł + przesyłka, aukcja numer 6363738 , prosty ale wydaje się być skuteczny. pozdrowionka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Dowiem się coś o trójmieście czy nie ????????????????? :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No co jest nikt nic nie wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 TanneR, w przyszlosci planuje zalozyc sklep dla overclockerow, cos na ksztalt 4-max-cool albo pc-cooler :) Dlaczego? Bo w calym 3miescie nie uraczysz ani jednego porzadnego wiatraka poza CoolerMaster'ami ktore sa tylko w MediaMarkt :P, o bloku wodnym i peltierach nie wspominajac... Dlatego za jakies 5 latek zapraszam do mojego sklepu ktory bedzie mial swoja siedzibe prawdopodobnie we Wrzeszczu :) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...