borowy Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Czy lepiej kupić 512MB /PC 400/ TWINMOS BOX, KINGSTON KVR333X64C25 czy PC 433 KINGMAX (W.G.) (kości są w podobnej cenie). Które będą się wyżej kręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 kingmaxy odradzam... zdecyduj sie na TwinMosy lub Kingstony... obie sa bardzo dobre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Czy podane kingstony będę mógł podciągnąc powyżej 200 Mhz, czy jest to ruletka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Czy podane kingstony będę mógł podciągnąc powyżej 200 Mhz, czy jest to ruletka KVR czyli ValueRAM - obcenie mozesz zapomniec o jakims sensownym podkrecaniu na tych modulach bo dobre kostki ida do HyperX'ow - no chyba ze bedziesz mial jakiegos niesamowitego farta i trafisz na dobrych kosciach te KVR a takie chodza raczej na rynku wtornym :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 nie wiem nigdy sie w overclockign nie bawilem i raczej nie mam zamiaru... powiem tylko ze mialem Kingstona 256mb i dziala bez zarzutu... pamiec super byla... twinmosow nie znam wiec sie nie wypowiadam... ale kingmaxy cena/jakosc wypadaja kiep wiec odradzam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Wie ktoś może w jakiej hurtowni w mazowieckim są twinmosy? W Warszawie nigdzie nie moge znaleźć, a cena na WGK jest jak dla mnie za wysoka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 ja wczoraj kupilem twinmosa pc3200 256mb na m-tec za 230zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ...... I masz z nim same problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Tak na serio, to zamiast Kingstonów wolałbym kupić taniej oryginalne kostki Infineona, a najlepiej Transcenda, ale w Polsce transcendów mało jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Wie ktoś może w jakiej hurtowni w mazowieckim są twinmosy? W Warszawie nigdzie nie moge znaleźć, a cena na WGK jest jak dla mnie za wysoka. Cos slabo szukasz. Wejdz na www.dimm.pl Tam sa twinmosy i to dobre Zreszta zapytaj sie Benka jak mu chodza :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ... Zreszta zapytaj sie Benka jak mu chodza :wink: na razie skrzydel nie rozwijaja :P bo nadal sie mecze na ASRock K7VT2 :P nie moge sie zdecydowac na co go zmienic, mial byc Asus A7V600 w bardzo dobrej cenie ale sie spoznilem :cry: wiec na razie sobie chodza jako 266 i czekaja na lepsze czasy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Kingstony KVR333 byłyby extra, ale TYLKO na kościach Winbond bh-6. Te mają ogromny potencjał. Zresztą toczy się aktualnie dyskusja na ten temat w topicu o pamięciach do ostrego OC. Reszta KVR to dziś "odpady" od HyperX i trafić na coś co pójdzie choćby na 200 to sukces. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Jak ktoś chce Samsungi PC2700 256 walić na priva mam tego trochę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Benito o jakich mówisz problemach z twinmosem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Z tych ktore podales zdecydowanie polecam TwinMosy DDR400 na kosciach MTec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ...... I masz z nim same problemy. mam nadzieje, ze to przejsciowe problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nigdzie nie moge znalezc TwinMOS'ow PC-333 na Mtec'ach. Wszedzie na Elixirach sa... W Barwkompie nie ma, w Siriusie tez. Gdzie mozna jeszcze takie dostac?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ja osobisciepolecam twinkossy pc 333 lub 400 i tak kujda obie na minimum 400, lub mdt pc3200... TANIE KOSCI A A CHULAJA AZ MILO NA 220mHZ U MNIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...