Skocz do zawartości
borowy

Pomóżcie w wyborze pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Czy podane kingstony będę mógł podciągnąc powyżej 200 Mhz, czy jest to ruletka

KVR czyli ValueRAM - obcenie mozesz zapomniec o jakims sensownym podkrecaniu na tych modulach bo dobre kostki ida do HyperX'ow - no chyba ze bedziesz mial jakiegos niesamowitego farta i trafisz na dobrych kosciach te KVR a takie chodza raczej na rynku wtornym :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem nigdy sie w overclockign nie bawilem i raczej nie mam zamiaru... powiem tylko ze mialem Kingstona 256mb i dziala bez zarzutu... pamiec super byla... twinmosow nie znam wiec sie nie wypowiadam... ale kingmaxy cena/jakosc wypadaja kiep wiec odradzam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś może w jakiej hurtowni w mazowieckim są twinmosy? W Warszawie nigdzie nie moge znaleźć, a cena na WGK jest jak dla mnie za wysoka.

Cos slabo szukasz.

Wejdz na www.dimm.pl

Tam sa twinmosy i to dobre

Zreszta zapytaj sie Benka jak mu chodza :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Zreszta zapytaj sie Benka jak mu chodza  :wink:

na razie skrzydel nie rozwijaja :P bo nadal sie mecze na ASRock K7VT2 :P

nie moge sie zdecydowac na co go zmienic, mial byc Asus A7V600 w bardzo dobrej cenie ale sie spoznilem :cry:

wiec na razie sobie chodza jako 266 i czekaja na lepsze czasy :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kingstony KVR333 byłyby extra, ale TYLKO na kościach Winbond bh-6. Te mają ogromny potencjał. Zresztą toczy się aktualnie dyskusja na ten temat w topicu o pamięciach do ostrego OC. Reszta KVR to dziś "odpady" od HyperX i trafić na coś co pójdzie choćby na 200 to sukces.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...