Puffy Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Znalazłem fajny zbiór demek i inr którymi możecie pomęczyć wasz sprzęt niektóre potrafią nieżle smulić kompa szczegolnie z 2003 roku. Sciagajjcie demka z katalow in4 i i64 czyli male zale zajeb....iste. A oto i link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a jakie tytuły demek przypadły ci do gustu tzn. najbardziej efektowne??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Znalazłem fajny zbiór demek i inr którymi możecie pomęczyć wasz sprzęt niektóre potrafią nieżle smulić kompa szczegolnie z 2003 roku. Sciagajjcie demka z katalow in4 i i64 czyli male zale zajeb....iste. A oto i link Podaj mi linka do jakiegos wypasionego demka bo jak narazie sprawzdilem kilka z 2003 roku i sama lipa o komp nawet sie nierozgrzał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ok demka 64 kilobajtowe moze ci nie obciążą Geforce ti 4200 ale spróbój ściągnąć z 2003 np z assembly jakies demo niektóre zajebiś...cie męczą wiem bo na moim czasem idzie 12 fps a to już ładny wynik:) Które demo pytacie powiem wam ściągnełem praktycznie wszystko cieżko mi teraz przypomniec sobie ale spóbuje cos przytoczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...