Twój Pan Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Ooo trzeba bedzie sie przejsc w to samo miejsce kiedys :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 http://x.screeny.pl/ga3533/e99da6c102129771f5608010/wku.jpg :cool: :banana: B-) Również jak kolega wyżej, jestem już rezerwistą ;> Oczywiście więcej problemów było ze zdobyciem przepustki, niż z załatwieniem odpowiedniego wpisu. Całe szczęście, że to już ostatni raz w tym chlewie :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Rozumiem, że bez żadnego umawiania się można "nawiedzić" WKU i domagać się pieczątki? Jak to wygląda u Was? Nie ma kolejek jak po świeży chleb? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Kolejek nie było żadnych, a przyjść można normalnie "z ulicy", nie trzeba tam wydzwaniać i się umawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 ja dzisiaj bylem :) trwalo to moze z 5 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 To ja jestem ciekaw jak to będzie jak mam kategorie B aktualnie, nic przejdę się w tym week i zobaczę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 A w jednym WKU w Wawie niestety nie chcą przybić pieczątki. Polecają przyjść za tydzień, a najlepiej za miesiąc. Jedna osoba mówi swoje, inna co innego, na miejscu inna wersja. A niby w wojsku taki porządek. Śmieszne :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 dlatego dobrze, ze mam juz to zalatwione :P bo jeszcze im sie cos odwidzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 A w jednym WKU w Wawie niestety nie chcą przybić pieczątki. Polecają przyjść za tydzień, a najlepiej za miesiąc. Jedna osoba mówi swoje, inna co innego, na miejscu inna wersja. A niby w wojsku taki porządek. Śmieszne :lol2: W ktorej? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Ochota, ul. Sękocińka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 dlatego dobrze, ze mam juz to zalatwione :P bo jeszcze im sie cos odwidzi :DMysle, że nawet gdyby im sie odwidziało, to ta pieczątka niewiele by Ci pomogła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) zawsze cos :) lepiej miec niz nie miec :D Edytowane 17 Lutego 2009 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 zawsze cos :) lepiej miec niz niemiec :D ale lepiej niz Niemiec mial nie bedziesz :) a ja wpieprzylem gdzies ksiazeczke i znalezc jej nie moge... pieknie ! zawsze cos :) lepiej miec niz niemiec :D ale lepiej niz Niemiec mial nie bedziesz :) a ja wpieprzylem gdzies ksiazeczke i znalezc jej nie moge... pieknie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Mysle, że nawet gdyby im sie odwidziało, to ta pieczątka niewiele by Ci pomogła :)Zgodnie z tym, że jesteśmy przeniesieni do rezerwy mogą nas powołać tylko na wypadek wojny, a poza tym wole to mieć u siebie w domu na papierze niż w tym burdelu WKU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Albo na szkolenie rezerwistow od czasu do czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Albo zmienić prawo i wysłać rezerwistów do Rosji ścinać tundrę...:P pieczątka jest na pamiątkę a w razie czego to ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) To chyba też się wybiorę do WKU w Mysłowicach po zacną pieczątkę :D. Sama pieczątka nic nam na dobrą sprawę nie daje, zawsze można wysłać nas na jakieś szkolenie itp ;). Niektórym kolegom się nie udało i wzięli ich w kamasze w ostatnim poborze. Edytowane 22 Lutego 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Byłem dzisiaj w WKU, pieczątka wbita bez żadnych problemów, witaj rezerwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 U mnie to samo . no problemo , ze 20 min czekania i witaj rezerwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Byliscie w rezerwie zanim dostaliscie wpis do ksiazeczki. No ale sam fakt posiadania owego wpisu na pewno nieco uspokaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) Panowie chyba nie jestem w temacie. Za darmo te pieczątki rozdają czy trzeba jakieś warunki spełniać ? ;]. Niech ktoś szybko odpowie. Trzeba ukończyć studia czy po prostu można do nich pójść teraz z książeczką wojskową i prosić o przeniesienie do rezerwy ? Edytowane 24 Lutego 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Za darmo :P http://www.wp.mil.pl/pl/artykul/6460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Za darmo :P http://www.wp.mil.pl/pl/artykul/6460Wielkie dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 NO a ja byłem dzisiaj :rolleyes: 10min odczekałem i REZERWA B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Wszyscy jestesmy w rezerwie. Bez znaczenia czy z wpisem w ksiazeczce, czy bez niego.... ehh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 http://matura.onet.pl/1532527,artykuly.html :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XibalbaPL Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Wszyscy jestesmy w rezerwie. Bez znaczenia czy z wpisem w ksiazeczce, czy bez niego.... ehh. Ale na pamiątkę zostawiłem. Zawsze 2 razy do roku mnie zapraszali choć studiowałem, to dzisiaj sam postanowiłem im się pokazać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 http://matura.onet.pl/1532527,artykuly.html :lol:Wcale nie jest śmieszne ;]. Fajnie byłoby po studiach dojechać do np porucznika ;d. Lieutenant/porucznik fajnie brzmi i w dodatku jest się oficerem. Szkoda tylko ze z armią trza sie łączyć na stałe. Szkoda ze tego nie można jakoś połączyć z pracą zawodową. Szczerze mówiąc być porucznikiem czy kapitanem to jest prestiż nawet w Polsce ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Dla mnie jest śmieszne, że magister filozofa ceni się tam bardziej niż inż. informatyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Uff, karta odnalazła się (chwilowo zaginęła) i pomimo problemów z systemem komputerowym "Spirala" mam wpis i pieczątkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...