gREG PG Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 z nowym logo... ja i tak poczekam na omegi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ciekawe co zmienia bo z tego co widze od 3.4 nic sie nie zmienia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nie jutro, a dziś pod wieczór... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a nie dzisiaj w poniedzialek pisali, ze za dwa dni, czyli dzis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_38_Re...ease_Notes.html Dzisiaj mają być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no no widze ze troche sie zmian sszykuje z tego co wyczytalem to bedzie mozna nawet Pixel Shadery wylaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a widzieliscie nowe logo Catalystow :) . . . . . :lol: :lol: :lol: a tak na serio oto ono ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 na stronce ATI jest to samo ale juz z nowym logiem ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no no widze ze troche sie zmian sszykuje z tego co wyczytalem to bedzie mozna nawet Pixel Shadery wylaczyc :) czyli tak jak zapowiadali, ze C3.8 maja byc tym wielkim skokiem na przod ale to sie jeszcze okaze jak to z wydajnoscia bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 JUZ SA :!: :) ja juz doje C3.8 (2k/XP): * Driver >> http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-7-94-0...17m-011434c.exe * ControlPanel >> http://www2.ati.com/drivers/control-panel-...17m-011434c.exe C3.8 (98/ME): * Driver >> http://www2.ati.com/drivers/wme-7-94-03091...17m-011434c.exe * ControlPanel >> http://www2.ati.com/drivers/control-panel-...17m-011434c.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no ja oczywiscie tez juz sciagam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Jankes ściagaj i powiedz jak z wydjanością w grach na OpenGl i na Dx bo jestem ciekawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ściągam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 sciagamy i testujemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no i zainstalowane, ciekawe sie zapowiada VPU Recover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ja przetestowalem w aquamarku3 i tak: catalysty 3.6 wynik : 30500p http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?...runID=756946853 catalysty 3.8 wynik : 31300p http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?...unID=1398134833 wiec lepiej na nowszych ogólnie zauwazylem wieksza plynnosc w grafice = wiecej fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Podklejam sie mam juz ten moim zdnaiem SYF JAk zwylkle nie dzila mi zadna gra z catalysty 3,7 i 3,8 zawiesza sie kompoter 3d mark sie nei odpala ! jak narazie pc dzial mi najlepiej na catalysty 3,6! od omegi OMEGA ROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Btw mowil mi ktos ze zle instaluje instaluje normalnie z pliku exe chyba e to jakos inaczej sie robi jesli tak mzoe zmienei zdanei tylko prosze o instrukcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 JA testowałem tylko w 3dmarku 01 i wyniki troche gorsze niż na catalyst 3.7 sprawdze w aquamarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brykus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ha za instalowalem je :D i odrazu co to odpalilem MOHAA:B i odazu mi gra sie wlacza z czarnym ekranem .... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ha za instalowalem je :D i odrazu co to odpalilem MOHAA:B i odazu mi gra sie wlacza z czarnym ekranem .... :/ja zainstalowalem i mohaa:b chodzi lepiej niz na 3.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 A mi dzieje sie tak samo jak brykusowi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Btw mowil mi ktos ze zle instaluje instaluje normalnie z pliku exe chyba e to jakos inaczej sie robi jesli tak mzoe zmienei zdanei tylko prosze o instrukcje :) Zakladam ze odinstalowales wczesniejsza wersje sterownikow i controlpanela przed instalacja nowych. Jesli nie to wszystko jest mozliowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Btw mowil mi ktos ze zle instaluje instaluje normalnie z pliku exe chyba e to jakos inaczej sie robi jesli tak mzoe zmienei zdanei tylko prosze o instrukcje :) Zakladam ze odinstalowales wczesniejsza wersje sterownikow i controlpanela przed instalacja nowych. Jesli nie to wszystko jest mozliowe. Nie zaraz tak zrobie zawsze nakladki robilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Na stronie ATI zalecaja odinstalowanie wczesniejszej wersji. Jest opisane krok po kroku ci i jak robic. Porada jest na tej samej stronie co sterownieki, szukaj w: Instructions: 1. Before you start, please read these installation tips. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brykus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Panowie ale jak by ktos cos wiedzial czemu w MOHAA:B dzieje sie ze odrazu mi sie czarny ekran wlacza to please napisac co i jak zeby tego na przyszlosc uniknac i zaradzic :D P.S Tylko nie piszcie ze mam inne drivery zainstalowac:D bo sie powiesze;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ok ma m3,8 catalysty dziala ale jak zainstaule control panel to kopa nei dzial pc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Wedle mnie nowe sterowniki sa do du*y. Bankowo na 3.8 Morrowind szaleje. Tekstury sie mieszaja widac wszystko i nic jednoczesnie. Zmiejszylem taktowanie rdzenie w 9100 z 300 na 250 i nic to nie dalo. Textury sie nakladaja, przenikaja albo ich nie ma i g*** widac. Do d. z takimi inowacjami. Na 3.7 wszystko bylo OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a ja czekam na omegi na cat 3.8 - przynajmniej wydajniej pracuje AA i AF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Test CD.. W HOM4 oraz Gothic II wszystko OK. Zero zwisow przeklaman tekstor i innych wynalazkow. Wydaje mi sie ze poprawila sie troszke jakosc obrazu, ale chyba mi sie tylko wydaje .... Generalnie wracam do 3.7 i czekem na 3.8a..z albo 3.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...