spiryt Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Widzi mi sie ze za kilka dni 3.7 pojawia sie jako 3.9 Jak ze 24:00 jakis czas temu minela ... Dobranoc. milych snow o R9800 XT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 U mnie przyrost wydajnosci na poziomie 10% :) w stosunku do 3.7 .Z jednej strony mnie to ucieszyło , z drugiej obawiam sie czy nie wprowadzili jakichs optymalizacji a'la Nvidia :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Mnie HALO nie dziala przy 3.8 (zawiesza mi sie komputer) takze z powrotem mam 3.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 A u mnie wszystko OK 8) Obraz super i wszystko pieknie lata :) U ludzi co jakoby nie dzialaja niech sproboja odinstalowac najpierw stare stery potem przejechac rejestr win i usunac to co zostalo instalka nowych i wsio ok to takie trudne jest ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_bb Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Po zainstalowaniu Cat 3.8 nie widzę w zakładkach opcji "VPU Recovery" ma ktoś identycznie ??? (używam win98) ... No i pojawiły się już nowe Omegi na *Cat 3.8* ... możę ktoś już testował ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Już sssssam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 sa juz omegi na 3.8 -jakby ktos chciał TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Qrde, już 20minut się męcze i nie moge ich ściągnąć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Te linki nie działają:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 http://www.omegacorner.com/index_ati.html Próbuj tu, może się uda... Ja cały czas próbuje :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ano nie na stronce omegi tez ich nie ma pewno cos skopali i pracują nad nowymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ruszyły te z heavena -ale słabo idą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ruszyły te z heavena -ale słabo idąFarciarz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_bb Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Link do sterów Omegi pod WINXP http://acx2.zforums.net/DLZ/rad_w2kxp_omega_2487.exe pod WinXP i Win98/ME mam też na dysku ale potrzebuję jakiś FTP żeby to tam wrzucić , chwilowo nie dysponuję szybkim łączem w pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 jesteś BOGEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ja nie wiem....u mnie z omegi ciągnie się spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Z tego linka co master_bb podał miło idzie, 50KB/s :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_bb Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Jak będziecie mieli jakieś testy już w porównaniu do starszych cat lub omeg to wrzucie wyniki ... i interesuje mnie jeszcze jedna rzecz ... wczoraj po instalacji catalystów 3.8 od ati nie mam zakładki na moim radku 9500 pro VPU Recovery ... używam win98 . I teraz nie wiem czy opcja ta jest tylko pod winxp czy może coś u mnie nie tak ? . Z tego co się doczytałem to VPU Recovery nie zależy od karty grafiki ? tylko ATI OVERDRIVE (dynamiczny overclocking) jest przeznaczny dla kart 9800XT and 9600 XT które posiadają sensor termiczny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 mi sie nowe omegi podobaja..... W koncu 10 000 mi w 3d marku stukło..... :D (przedtem na nic nie moglem przekroczyc "magicznej bariery".... nawet na 290mhz na ramach w karcie) http://service.futuremark.com/compare?2k1=7089979 W podpisie jescze stary wynik wiec mozecie porównac stare cata z nowymi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 no to ciagniemy i testujemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wynik na omegach 3.8 spadl w stosunku do catalystow 3.8 o 400 punktow w aquamarku3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a macie zakladke SMARTSHADER??? bo ja jakos tego u siebie nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wynik na omegach 3.8 spadl w stosunku do catalystow 3.8 o 400 punktow w aquamarku3a sa jzu omegi 3,8?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_bb Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a macie zakladke SMARTSHADER??? bo ja jakos tego u siebie nie widze SMARTSHADER są w ustawieniach użytkownika dla Direct3D i OpenGl . U mnie raczej na Omegach bez zmian w aquamarku3 jesli coś to różnice nie przekraczające 50 punktów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a macie zakladke SMARTSHADER??? bo ja jakos tego u siebie nie widze SMARTSHADER są w ustawieniach użytkownika dla Direct3D i OpenGl . U mnie raczej na Omegach bez zmian w aquamarku3 jesli coś to różnice nie przekraczające 50 punktów . no wlasnie powinny tam byc :( ale ja ich nie mam chyba jeszcze raz zainstaluje stery od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 dla tych co nie zassali jeszcze omeg :arrow: http://ocm.pl/pliki/rad_w2kxp_omega_2487.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 mam juz zakladke SMARTSHADER ale tylkow OpenGL, czy ma ktos podobna anomalie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 W końcu znalazłem czas na przetestowanie nowych Omeg :-). Testowałem w AQ3 i 3DMark2001SE. ( to miałem pod ręką). Omega 3.7: 3DMark2001SE: 13 897 pkt. AquaMark3: 35,896 pkt. Omega 3.8: 3DMark2001SE: 14 238 pkt. AquaMarka3: 36,600 pkt. P.S. Macie już trochę nie aktualne awantarki z logiem ATi :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 P.S. Macie już trochę nie aktualne awantarki z logiem ATi :-Dbo stare logo jest fajniejsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 A mi jak zwykle na każdych catalystach powyżej 3.4 wychodzi gorszy wynik. Najjaskrawiej widać to w teście pixel shader w 3dmark 2001 Catalyst 3.4 - 170 fps Catalyst 3.6 3.7 3.8 - 90 fps Czy coś jest nie tak z moim radkiem czy co bo na każdych sterach powyżej 3.4 jest gorzej i widać to w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...