Mutos Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 http://www.mutos.kgb.pl/reklama.avi Zrobiłem to jakieś pól roku temu na zaliczenie. Podziwiajcie. Uprzedzam, że robione na chybcika ;) Update - może teraz zadzaiła :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 niemozna znalesc strony :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Właśnie nie kumam - staram się coś zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Moze dlatego ze piwko nie ma hotlinkowania? Mi po wpisaniu adresu recznie wszystko chodzi, tylko nie moge ogladnac, bo nie mam odpowiednich kodekow na uczelni :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 masz racje dziala tylko trzeba wpisac url w przegladarke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Działa. ściągać i oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 No nikt nie skomentuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Nie skomentuje bo ma to 16 Mb :!: :D Nie możesz coś z tym zrobić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 NIe bardzo - trz ściągnąć. mam jescze jedną animacje - 16 mb :( Jak ktoś na modemie to bryndza, na stałce to nie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 http://picserver.student.utwente.nl/getpic...e.php?id=389796 kometarz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 nie podoba mi sie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 wget http://www.mutos.kgb.pl/reklama.avi--00:13:54-- http://www.mutos.kgb.pl/reklama.avi => `reklama.avi'Resolving www.mutos.kgb.pl... done.Connecting to www.mutos.kgb.pl[66.227.104.14]:80... connected.HTTP request sent, awaiting response... 200 OKLength: 17,555,012 [video/x-msvideo]100%[================================>] 17,555,012 52.46K/s ETA 00:0000:19:21 (52.46 KB/s) - `reklama.avi' saved [17555012/17555012] masz plusa za muze i te odwrocone procenty :)))) .. chyba ze to tak celowo ;] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Specjalnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 W skali od 1 do 5 daje 4 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 musze przyznac, ze troche to niekonwencjonalne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 hehe... wykonanie srednie ale z humorem:P i do tego muza niezla.. w skali szkolnej 4+ :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Miałem robic teledysk (jakieś 5 min) ale najpierw mi odmówił współpracy program do montażu a następnie cały komp dlatego robiłem plan awaryjny w 3h - a oczy miałem na zapałkach. Chodyi tu gwnie o pomzs ł= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 hehe to skoro tak to b.ladnie ci to wyszlo. gratZ. a tak btw dlaczego teraz to pusciles na tweak'u skoro robiles to ladne pare lat temu? slucham?! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Generator klas ClassFactory nie może dostarczyć żądanej klasy. (Błąd=80040111) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a skad to sciagnac bo ja nigdzie nie widze ip albo cus jeden ktory nie dzial co fakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 hehe to skoro tak to b.ladnie ci to wyszlo. gratZ. a tak btw dlaczego teraz to pusciles na tweak'u skoro robiles to ladne pare lat temu? slucham?! :twisted: Pół roku temu jakieś. Czemu teraz? Bo sobuie oprzypomniałem :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech7 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 widzialem mutosa jak pracowal nad ta animacja. w takim stanie jak on byl to ode mnie by dostal Nobla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 doopa nie działa... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 nima takiego numeru :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech7 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 muto wrzuc ta animke na stronke jesli za duzo nie wazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 muto wrzuc ta animke na stronke jesli za duzo nie wazyPiotusiu ona waży jedyne 16 mb. Poza tym jest na serwerze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Dostałem maila z piwko.pl, że będą usuwać duże pliki więc już nie ściągniecie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...