Skocz do zawartości
Dunaj

4 Ghz w sprzedaży ???

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak wy, ale ja mało nie wyszedłem z siebie,- wczoraj spotkałem kumpla /podobno spec komputerowy od urodzenia/ i zarzucił mi tekst, że procesory o taktowaniu 8O 4 Ghz 8O spoko są już dostępne,- a może /pomimo iż faktycznie zajmuje się trochę sprzętem/ ja jakiś zacofany jestem, albo co???

Może w takim razie ktoś mnie uświadomi :? :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak wy, ale ja mało nie wyszedłem z siebie,- wczoraj spotkałem kumpla /podobno spec komputerowy od urodzenia/ i zarzucił mi tekst, że procesory o taktowaniu  8O 4 Ghz 8O  spoko są już dostępne,- a może /pomimo iż faktycznie zajmuje się trochę sprzętem/ ja jakiś zacofany jestem, albo co???

Może w takim razie ktoś mnie uświadomi  :?  :?  :?

to niewiedziałeś. ja wczoraj 5GHz kupiłem :lol: :lol: :lol:

a tak naprawdę to ten twój kumpel ściemnia :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też kojarzyłem jakiegoś PIV coś około 2,6 Ghz mówiłem mu że chyba się mocno przewrócił bo ja nawet o 3 Ghz nie słyszałem, no ale on potraktował to co mówię jako wywody gnojka, który wogóle nie orjentuje się w temacie i weź tu człowieku nawracaj ludzi ze złej drogi, którą kroczą /pewnie za jakiś czas znowu się nieźle wypier...li i przyleci poinformować mnie o PV 20 Ghz i że mógł go kupić na bazarze zaraz obok budki z ziemniakami :):):)/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mowie ze sciemnial bo kto by podkrecil nawet 2.5 do 4.0?

Przeciez rekord to chyba 3.2 czy jakos tak :twisted:

Co ty najbardziej wykrecony pIV mail cos kolo 4.02 Ghz a zrobil to jakis japoniec czy koreaniec za pomoca cieklego azotu :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie moge - leże na podłodze i sie zwijam ze śmiechu - po chwili www.altavista.pl - processor 4GHz - nic nie znalazł - no może pentium 4 2,4GHz :), dałem na yahoo i co znalazłem? http://www.itweek.co.uk/News/1129582 , może coś takiego przeczytał i uwieżył - no chyba że ejst totalny idiota

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...