Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Nie wiem jak wy, ale ja mało nie wyszedłem z siebie,- wczoraj spotkałem kumpla /podobno spec komputerowy od urodzenia/ i zarzucił mi tekst, że procesory o taktowaniu 8O 4 Ghz 8O spoko są już dostępne,- a może /pomimo iż faktycznie zajmuje się trochę sprzętem/ ja jakiś zacofany jestem, albo co??? Może w takim razie ktoś mnie uświadomi :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Nie wiem jak wy, ale ja mało nie wyszedłem z siebie,- wczoraj spotkałem kumpla /podobno spec komputerowy od urodzenia/ i zarzucił mi tekst, że procesory o taktowaniu 8O 4 Ghz 8O spoko są już dostępne,- a może /pomimo iż faktycznie zajmuje się trochę sprzętem/ ja jakiś zacofany jestem, albo co??? Może w takim razie ktoś mnie uświadomi :? :? :? to niewiedziałeś. ja wczoraj 5GHz kupiłem :lol: :lol: :lol: a tak naprawdę to ten twój kumpel ściemnia :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ja najszybszy to widziałem PIV 2.53ghz,a może ten twój kumpel czytał gdzie o jakimś PIV podkręconym na 4GHz i myślał że takie są seryjnie produkowane :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Albo zobaczył płyte 4 procesorową z czteroma PIII 1Ghz i dodał je wszystkie ty mu powiedz że widziałeś proca 8Ghz(4xXeon 4 2Ghz) albo lepiej nie jeszcze uwieży :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No ja też kojarzyłem jakiegoś PIV coś około 2,6 Ghz mówiłem mu że chyba się mocno przewrócił bo ja nawet o 3 Ghz nie słyszałem, no ale on potraktował to co mówię jako wywody gnojka, który wogóle nie orjentuje się w temacie i weź tu człowieku nawracaj ludzi ze złej drogi, którą kroczą /pewnie za jakiś czas znowu się nieźle wypier...li i przyleci poinformować mnie o PV 20 Ghz i że mógł go kupić na bazarze zaraz obok budki z ziemniakami :):):)/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ja mu moge sprzedac pentium 6 100 GHz (zrobie sobie naklejke pentium 6 100GHz i nakleje na mojego celerona 500) :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Powiedz temu specjaliscie, ze moge mu taki sprzedac (oczywiscie przesylka za pobraniem :) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 LOL ale gosciu sciemniacz. Wysmiej go odemnie :lol: Jak on taki znawca to ja jestem Krolowa Ela :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Może go sam w garażu zrobił. Rodzi się następca Billa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No tak pewnie zbił do kupy gwoździami cztery Pentiumy 1 Ghz :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No co ty... Pewno sam zrobil nowa technologie 0.000000001 mikrona. Zlozyl odkurzacz z zelazkiem dodal kilka diod i jazda... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 ta a swistak siedzi i.................... mi sie wydaje, ze uslyszal o jakims p4 wykreconym na tyle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A ja mowie ze sciemnial bo kto by podkrecil nawet 2.5 do 4.0? Przeciez rekord to chyba 3.2 czy jakos tak :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A może zwiększył napięcie do 220V ??? :twisted: :twisted: :twisted: 8O 8O 8O :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 pewno widzial :lol: ale p4 2.4ghz @ podkrecony do 4130mhz Tu macie link: :arrow: http://www.vr-zone.com/guides/Intel/Northwood/ zobaczcie sami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 no moze to i prawda ale ja seryjne procki widzialem tylko 2,53 GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Juz wiem jak to moglo byc :) Zobaczyl w jakims markecie napis P4 i pomyslal, ze to 4Ghz. Albo P4 2,4 i P4 z 2 bylo zakryte przypadkowo i widnialo samo 4 ghz :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A ja mowie ze sciemnial bo kto by podkrecil nawet 2.5 do 4.0? Przeciez rekord to chyba 3.2 czy jakos tak :twisted: Co ty najbardziej wykrecony pIV mail cos kolo 4.02 Ghz a zrobil to jakis japoniec czy koreaniec za pomoca cieklego azotu :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 no nie moge - leże na podłodze i sie zwijam ze śmiechu - po chwili www.altavista.pl - processor 4GHz - nic nie znalazł - no może pentium 4 2,4GHz :), dałem na yahoo i co znalazłem? http://www.itweek.co.uk/News/1129582 , może coś takiego przeczytał i uwieżył - no chyba że ejst totalny idiota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...