buszi Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mam do wyboru dwie płyty ale nie wiem którą wybrać. płyty te to : Abit KR7A Raid i Asrock K7TV2. czy ktos moze mi doradzic, ktora z nich bedzie sie lepiej krecic ???? (chodzi mi o podnoszenie FSB). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Bierz ABiT'a... Użyj opcji SZUKAJ :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 zastanawiać się między abitem a asrockiem :lol: hahahahaha asrock to chyba jużdno low-endu, abit to ścisła czołówka producentów mobo. jeśli ten sam chipset to abit będzie super, ten asrock może nawet nie mieć zmiany mnożnika, FSB i napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Chyba asrock K7VT2. CHlopie strzerz sie tej plyty jak ognia. Dobrze ci radze. Mam ja i chyba bardziej zadowolony bylbym z ECS (az sam sie dziwie ze to mowie...) Bierz abita, nie bierz pod uwage jakis dziwnych a tanich plyt. Zaplac lepiej wiecej a oszczedzisz sobie klopotow i nerwow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Mam do wyboru dwie płyty ale nie wiem którą wybrać. płyty te to : Abit KR7A Raid i Asrock K7TV2. czy ktos moze mi doradzic, ktora z nich bedzie sie lepiej krecic ???? (chodzi mi o podnoszenie FSB). No to ja ci napisze bo wlasnie mam tego Abit'ka :D Otoz plyta jest bardzo stabilna i bardzo podkrecalna. Moje najwieksze FSB to 194 Mhz, a wiecej sie balem o moja baracude :) Tak wiec sie nie zastanawiaj naprawde warto ( pamietam jak za swoja dalem 800 zeta heh). Update: Zapomnialem dodac ze dziala na niej Drut Mod (co widac w podpisie :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wystarczy popatrzec na firme... ja bym sie bal asrocka.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...