kisiel02 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Z GÓRY PRZEPRASZAM ZE NA TYM FORUM O TO PYTAM ALE NIE MOGE ZNALEZC FORUM NA TEN TEMAT. MAM PYTANIE JAKI AMPLITUNER WYBRAC DO KINA DOMOWEGO. PIONEER VSX D 812 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16733355 CZY YAMAHA RXV 740 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16384277 CENY SĄ PODOBNE JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZE TUTAJ ALE NIE MOGE SIE ZDECYDOWAC A JUZ PARE RAZY TE FORUM MI POMOGŁO W DECYZJI CO DO ZAKUPU SPRZETU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 biez pioneera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ja mam yamahe 440 i polecam ta marke. Bierz Yamasze nie zawiedziesz sie napewno. Swietny programowalny pilot, wtyki bananowe, a nie sprezynki pioneera. Sam zasilacz wazy 4,5kg a amp ponad 12kg. To nie jest jakas lipa. Mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jeszcze pod uwage Denon'a. Osobiscie uwazam ze najlepsze ampy w tej cenie robia firmy w tej kolejnosci: 1.Denon 2.Yamaha 3.Pioneer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ja mam yamahe 530 i tez daje rade,brat ma pioniera cenowo troche tanszy i gra do [gluteus maximus] jak dla mnie liczyc sie czystosc dzwieku a yamaha tak własnie gra,wczesniej mialem techniksa i to dopiero był niewypał,bierz tę yamahe ewetualnie jakiegos denona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 podepne sie do topica czy moze znacie jakes dobre forum o wzmacniaczach; kolumnach ogolnie AUDIO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ja polecam z tych dwóch Yamahe... a nie wystarczy Ci np ta RXV440 mysle ze cena o połowe nizsza a tez fajny sprzecik ale ajk masz kase to czemu nie... mozesz sie jeszcze zastanawiac nad onkyo, Marantzem ostatnio tak myslałem nad HARMAN/KARDON (chociaz go nigdy nie słuchałem...) ale napewno nie bierz sony, pionera, panasonica, technicsa jakichs aiwa czy jeszcze gorsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 HE kumple ma Harman/Kardon swietny wzmachol naprawde rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 dziekuje bardzo wszystkim za pomoc i chyba wezme te Yamahe. A tak wogole to znalazłem dobre forum na ten temat, podaje adres dla innych na przyszłosc z tego rodzaju dylematami: http://audio.lukar.net/forum.html Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 HE kumple ma Harman/Kardon swietny wzmachol naprawde rewelacja. też mam H/K i polecam wszystkim lubiacym amerykańskie brzmienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a co myslicie o tym zestawie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16733309 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 starszy ma onkyo 2 letnie, ciężkie jak cholera, na pewno ok. 20 kg i gra dobrze. w sumie nie mam teraz z czym porównać ale sprzęcicho jest 1 klasa. omijać sony :!: panasonic, philips itp. sony chyba nie ma ale pozostałe 2 firmy mają odpowiednio marki technics i marantz jako sprzęt z górnej półki, przy czym najlepsze są denon'y, marantz, onkyo, yamaha itp. trzeba pójść do sklepu audiofilskiego i tam kolesia wiedzą najlepiej co i jak gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koolo Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Zobacz to : http://www.maxaudio.pl/sklep/sklep_produkt...44/producent/18 dobra cena i super gra. Model z tamtego roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 W AUDIO/VIDEO jest test amplitunerów do 2000zł. Pierwsze miejsce zajeła Yamacha RX-V440RDS (ocena łączna 8.80) ale kosztuje 1999zł. Z tańszych polecają KODA AV-502 za 1099zł (ocena łączna 7.15) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirewallFx Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 HE kumple ma Harman/Kardon swietny wzmachol naprawde rewelacja. też mam H/K i polecam wszystkim lubiacym amerykańskie brzmienie H/K (3500) ma i ja i zdecydowanie polecam. Zanim kupiłem porównywałem w tej samej kategorii cenowej i Pioniera i Yamahę i powiem tylko tyle przy H/K to reszta "cienko śpiewała" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a co myslicie o tym zestawiehttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=16733309nawet sie nie rozgladaj za takimi zestwikami.... za ta kase kupisz normalny zestaw 1000-1200zł jakis amplituner 5.1, DVD 800zł i do tego jakis zestaw głosników nawet kody lub czegos innego taniego i taki zesta zagra o niebo (albo i dwa...) lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Yamaha 740 to następca najlepszego amplitunera ubigłego roku (wg EISA) 730. 740 ma jeszcze lepsze brzmienie w stereo. W tej klasie na dzień dzisiejszy kupić albo Yamahe 740 albo nowego Denona 2802? (co do końcówki nie jestem pewien). Cena na alegro trochę wysoka poszukaj u siebie w lokalnych gazetach ogłoszeń (mieszkasz nad granicą) W okolicach Wrocławia te amplitunery chodzą po 1690 PLN z gwarancją i dowozem. Polecam gazetę Autogiełda Dolnośląska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Wybierz cos H/K, Denon , ostatecznie yamaha . Osobiscie posiadam amp H/K i naprawde solidny sprzet to jest . Duza rezerwa pradowa i swietna konstrukcja . Tyle ze ostatnio zauywazylem ze H/K wwalilo sie do MM i ma wielkiego minusa . BTW ja swojego kupilem w Niemczech tam masz pewnosc ze masz najlepsze serie , a do Polski czasem trefne serie potrafia sprowadzic ( <span style="color:red;">[ciach!]</span>e MM) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 HE kumple ma Harman/Kardon swietny wzmachol naprawde rewelacja. też mam H/K i polecam wszystkim lubiacym amerykańskie brzmienie H/K (3500) ma i ja i zdecydowanie polecam. Zanim kupiłem porównywałem w tej samej kategorii cenowej i Pioniera i Yamahę i powiem tylko tyle przy H/K to reszta "cienko śpiewała" he he mam ten sam model. ładnie gra, mięsiście ...tylko ten wyświetlacz trochę zbyt odpustowy do niego mam podłączone Onkyo na burrbrownach i drugi wzmacniacz Kenwooda jako końcówka mocy (z całkiem innym "oszczędnym" brzmieniem) aha H/K ma pilota (superdesign!) z autokalibracją kolumn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...