_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 dajcie spokuj z ta komercja...wszystko na czym zarabia sie kase jest w pewnym stopniu komercyjne. Polski HH jaki jest taki jest...ale IMO jest coraz lepiej ,dosc juz mam wnerwionych kolesi ktorzy mysla ze sa wielcy gangsta i nawijaja ze nielubia policji i jak sie nie podobato dostaniesz w pysk itd.. TeDe ma swoj styl i nich go ma.Juz wole popatrzecsie na jego zawsze rozesmiana gembe niz na takiego cymbala jak ten od platynowego sombrero :? Ja wole styl Eldo lub Pezet'a niz np.Molesty a zreszta dla mnie bardziej atrakcyjn jest HH rodem ze stanow ,tam ludzie majajakies luzniejsze podejscie do tej muzyki ,HH nie musi byc zawsze smiertelnie powazny i mowiacy o zlej i okrutnej rzeczywistosci Meth,Jay-Z Gay-Z <- prawdziwa czarna muzyka. LOL :!: dla ciebie LOL dla mnie nie,o gustach sie nie rozmawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 dajcie spokuj z ta komercja...wszystko na czym zarabia sie kase jest w pewnym stopniu komercyjne. Polski HH jaki jest taki jest...ale IMO jest coraz lepiej ,dosc juz mam wnerwionych kolesi ktorzy mysla ze sa wielcy gangsta i nawijaja ze nielubia policji i jak sie nie podobato dostaniesz w pysk itd.. TeDe ma swoj styl i nich go ma.Juz wole popatrzecsie na jego zawsze rozesmiana gembe niz na takiego cymbala jak ten od platynowego sombrero :? Ja wole styl Eldo lub Pezet'a niz np.Molesty a zreszta dla mnie bardziej atrakcyjn jest HH rodem ze stanow ,tam ludzie majajakies luzniejsze podejscie do tej muzyki ,HH nie musi byc zawsze smiertelnie powazny i mowiacy o zlej i okrutnej rzeczywistosci Meth,Jay-Z Gay-Z <- prawdziwa czarna muzyka. LOL :!: dla ciebie LOL dla mnie nie,o gustach sie nie rozmawia No jak tam chcesz : D Dla mnie najprawdziwsi z tamtych stron to Mos Def, Sadat EKS, Talib Kweli, Pharoahe monch i kilq innych... pis... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 _Vip_ :) tak zapisales ze wyszlo Gej-Z (Gay-z) hehe no offence of coz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Jay-z jest the best. deczklav= n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 DMX forever. Tak dodaje, bo jestem jego fanem. za bardzo szczeka :wink: Eee , tam moze byc 8) .\\ Troszkę szczeka. ale jeśli ktoś zna biografie DMX to napewno wie dlaczego :) Ja , niewiem =/ , moglbys napisac o co biega z dmxowym szczekaniem^^ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 http://muzyka.onet.pl/klan/1124505,1097,artykul.html -check this out fucken disses check this out ... przesada =.= i don't like it =.= w disach nei ma nic z prawdziego ducha rapu... dobrze ze w polsce nie rozwinelo sie to w takim stopniu :o a tak BTW co myslicie o piosence sweet noise i Peji ? moim zdaniem peja pokazal sie z b.dobrej strony , otwartoscia na inny nurt muzyczny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 http://muzyka.onet.pl/klan/1124505,1097,artykul.html -check this out fucken disses check this out ... przesada =.= i don't like it =.= w disach nei ma nic z prawdziego ducha rapu... dobrze ze w polsce nie rozwinelo sie to w takim stopniu :o a tak BTW co myslicie o piosence sweet noise i Peji ? moim zdaniem peja pokazal sie z b.dobrej strony , otwartoscia na inny nurt muzyczny ... Nie lubie.. Peji :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...