Skocz do zawartości
pablo163

Temat przeznaczony tylko i wyłącznie dla ludzi zw z HH!!!

Rekomendowane odpowiedzi

dajcie spokuj z ta komercja...wszystko na czym zarabia sie kase jest w pewnym stopniu komercyjne.

Polski HH jaki jest taki jest...ale IMO jest coraz lepiej ,dosc juz mam wnerwionych kolesi ktorzy mysla ze sa wielcy gangsta i nawijaja ze nielubia policji i jak sie nie podobato dostaniesz w pysk itd..

TeDe ma swoj styl i nich go ma.Juz wole popatrzecsie na jego zawsze rozesmiana gembe niz na takiego cymbala jak ten od platynowego sombrero :?

Ja wole styl Eldo lub Pezet'a niz np.Molesty

a zreszta dla mnie bardziej atrakcyjn jest HH rodem ze stanow ,tam ludzie majajakies luzniejsze podejscie do tej muzyki ,HH nie musi byc zawsze smiertelnie powazny i mowiacy o zlej i okrutnej rzeczywistosci

Meth,Jay-Z

Gay-Z <- prawdziwa czarna muzyka.

LOL :!:

dla ciebie LOL dla mnie nie,o gustach sie nie rozmawia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajcie spokuj z ta komercja...wszystko na czym zarabia sie kase jest w pewnym stopniu komercyjne.

Polski HH jaki jest taki jest...ale IMO jest coraz lepiej ,dosc juz mam wnerwionych kolesi ktorzy mysla ze sa wielcy gangsta i nawijaja ze nielubia policji i jak sie nie podobato dostaniesz w pysk itd..

TeDe ma swoj styl i nich go ma.Juz wole popatrzecsie na jego zawsze rozesmiana gembe niz na takiego cymbala jak ten od platynowego sombrero :?

Ja wole styl Eldo lub Pezet'a niz np.Molesty

a zreszta dla mnie bardziej atrakcyjn jest HH rodem ze stanow ,tam ludzie majajakies luzniejsze podejscie do tej muzyki ,HH nie musi byc zawsze smiertelnie powazny i mowiacy o zlej i okrutnej rzeczywistosci

Meth,Jay-Z

Gay-Z <- prawdziwa czarna muzyka.

LOL :!:

dla ciebie LOL dla mnie nie,o gustach sie nie rozmawia

No jak tam chcesz : D Dla mnie najprawdziwsi z tamtych stron to Mos Def, Sadat EKS, Talib Kweli, Pharoahe monch i kilq innych...

pis... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DMX forever.

Tak dodaje, bo jestem jego fanem.

za bardzo szczeka :wink:

Eee , tam moze byc 8) .
\\

Troszkę szczeka. ale jeśli ktoś zna biografie DMX to napewno wie dlaczego :)

Ja , niewiem =/ , moglbys napisac o co biega z dmxowym szczekaniem^^ ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://muzyka.onet.pl/klan/1124505,1097,artykul.html -check this out fucken disses

check this out ... przesada =.= i don't like it =.= w disach nei ma nic z prawdziego ducha rapu... dobrze ze w polsce nie rozwinelo sie to w takim stopniu :o

a tak BTW co myslicie o piosence sweet noise i Peji ? moim zdaniem peja pokazal sie z b.dobrej strony , otwartoscia na inny nurt muzyczny ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://muzyka.onet.pl/klan/1124505,1097,artykul.html -check this out fucken  disses

check this out ...  przesada =.= i don't like it =.= w disach nei ma nic z prawdziego ducha rapu... dobrze ze w polsce nie rozwinelo sie to w takim stopniu :o

a tak BTW co myslicie o piosence sweet noise i Peji ? moim  zdaniem peja pokazal sie z b.dobrej strony , otwartoscia na inny nurt muzyczny   ...

Nie lubie.. Peji :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi