Tomachock Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 podkręcałem axp palomino na jakiejś sywskej pł.gł. MERKURY procka podkręciłem z 1700@1900 poczym komp sie zawieścił i teraz nie moge uruchomić kompa prubowałem wszystkiego reset biosu clean biosu wyjmowałęm bateryjke czekałem 15 min myślałem że po tych zabiegach może sie uruchomi obiawy są takie że komp nie morze załądować systemu bo sie wiesz podczas postu albo jak jestem w biosie . POMOCY CO ROBIĆ (maxymalna tem. procka 55 stopnie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a co konkretnie zrobiłeś aby go podkręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 wogule sie nie wlancza tzn : wiatraki nie startuja itd czy tylko system nie wstaje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 I tak się kończy podkręcanie... uuu, może uszkodzenie struktury jądra procesora? Albo płyty głównej (kochane kondensatorki...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Jak ktos kiedys powiedział "Proca spalić trzeba umieć" :) Więc stawiam że to nie proc... Napisał by kolega co dokładnie wymyślił dla tego biedaka... (1900+ czy Mhz??? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Moze zasilka tego nie wytrzymala?? Sprawdz z inna... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Moze zmianiales zworkami? Przy nich clear CMOS nie dziala ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Moze zmianiales zworkami? Przy nich clear CMOS nie dziala ;] WITAM wszystko działa wystarczyło odczekać 1h procka puściłem na 1900+ ale sie w qurwiłem na ta pł.gł firmy merkury -PANIE DAJ PAN SPOKUJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ee merkury to shit - gorszy jeszcze od ecsa :) (ecs przy tym to hi end) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 no i wszystko sie zgadza, komputer dziala a merkury to straszny szit ou szit.... Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...