swiatlo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 witam wszystkich. otoz mam wyciete supier okienko w budzie szyba juz zamowiona...tylko jest jeden error!!! gdzie kupic w wawie uszczelke 2-3 metry!! bylem w disco-techu ( tylko ze tam im sie juz uszczelki skonczyly :( ) w kilkunastu sklepach samochodowych..i nigdzie nie moge znalezc kawalka gumy :( Jesli ktos mogl by mi podac adres albo jakiegos linka gdzie mogl bym znalezc takie 2 metrowe cudo to byl bym mu dozgonnie wdzieczny. PEACE 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 1. Wywal powtarzający się post. 2. Pytałeś się o uszczelke w samochodowych i nie mieli (co to za sklepy :? )?? Możesz kupić przewód elektryczny i naciąć go w połowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 w sklepach samochodowych nie pytaj o uszczelke tylko o "Rynienke Ozdobną do Fiata 126p" http://www.godmar.com.pl/z11.jpg za 6 pln masz 3 metry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Pod Warszawą w Piastowie Warszawska 8 6zł za komplet uszczelka + klin img]http://republika.pl/mrodziewicz/hydraulika/uszczelka.jpg[/img] Dojechać można 716 z CM Wolskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 heh to ta warszawa taka mała że niemożna samemu poszukać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 w sklepach samochodowych nie pytaj o uszczelke tylko o "Rynienke Ozdobną do Fiata 126p" http://www.godmar.com.pl/z11.jpg za 6 pln masz 3 metry Ta uszczelka ma kształt U czy H? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 z tego co mi wiadomo to U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 z tego co mi wiadomo to U to nie za dobrze :? lepiej jakby miala ksztalt H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 witam wszystkich. otoz mam wyciete supier okienko w budzie szyba juz zamowiona...tylko jest jeden error!!! gdzie kupic w wawie uszczelke 2-3 metry!! bylem w disco-techu ( tylko ze tam im sie juz uszczelki skonczyly :( ) w kilkunastu sklepach samochodowych..i nigdzie nie moge znalezc kawalka gumy :( Jesli ktos mogl by mi podac adres albo jakiegos linka gdzie mogl bym znalezc takie 2 metrowe cudo to byl bym mu dozgonnie wdzieczny. PEACE 8)kupujesz kabel antenowy, tniesz wzdluz, wywalasz flaki i masz uszczelke. tanio i praktycznie. nic dodac nic ujac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...