Beton Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 czy jak w radedit zmienie w pliku biosu taktowanie i wgram ten bios do karty to nie bede musial jej osobno podkrecac czyli np. riva tunerem? chodzi mi o fic9500pro aha jeszcze tam jest ddr cas i sa 3 opcje ultra fast i slow,jesli ustawie slow to bede mogl dac wieksze zegary?albo jak dam ultra to karta odpali i bedzie szybsza? z gory dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Jak wgrasz ten biosik bez problemów to powinno być wszystko OK. _______________ Athlon XP2400 @(13x166). Epox 8k9a, GeForce 2 MX 400@260/187, 256 DDR 333, HDD Samsung 8,4, SB Live 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Zanim zmienisz bios, popodkręcaj kartę softowo, żeby ustalić optymalne ustawienia (http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9063). Jak zmienisz bios bez testowania i coś będzie nie tak, to będziesz musiał znowu flaszować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 wgrałem ze zmienionym biosem a mianowice zmienilem za pierwszm razem taktowania i poszlo,tylko ze riva tuner pokazywal mi nadal standadowe taktowania,pozniej zmodyfikowalem bios i wgralem go-taktowania dalem normalne i zmienilem ddr cas na slow ale jak pozniej sprawdzilem i tak bylo normal-o co tu chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...