Skocz do zawartości
Szymon

hercules, saphire 9100- gdize kupic??

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba znalazlem kupca na mojego radeonka 9000pro za 200zł. Ale wtedy musialbym doplacic do nowej karty. POmyslalem naturalnie od razu radeonik 9100 saphire, albo hercules. Siadam do kompa,,,szukam...i qrfa nie ma :| wywialo wszystkie radki. ZNalalzlem jednego herculesa ale za 380zł (!!!). poradzcie cos, gdize ja znadje teraz te karty. Gral nie ma , sirius, komputeronik, barwkomp, pronox, action nic!! :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki, no wlasnie wiem ze trudno dostepne sa :) dlatego pytam was :). NA allegro tez sprawdzalem ale jest jeden koles z 25 komentarzami, troche sie boje. Natomiast w tym pierwszym sklepie co dales chca wsylke tylko przez stolice za 25 zł :| a drugi 30 zł!!! :)) natomiast co jest dziwne

VGA001 Hercules 3D Prophet ATI 8500LE 128MB TVout

349,00

VGA005 Hercules 3D Prophet ATI 9100 64MB TVout OEM

339,00

chyba lepiej tego 8500, w koncu to te same karty a za 10 zł mam 64 mb wiecej. Tylko kurde ta wysykla znowu powoduje to ze karta kosztuej 380 zł :|. PRosze jeszce o jakas pomoc i tak dzieki!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu, ten 8500 ma byc wolniejszy? PRzeciez to ta sama karta tylkko ma 64 mega wiecej. Myle sie? Moze sie gorzej podkrecac ale nie planuje super OC :) moze kiedys :P. Zaraz zadwonie i spytam czy maja w ogole jakis egzemplarz z 8500 albo 9100. I jezeli nie beda mieli to moze faktycznie wzialbym to z allegro. ZObaczymy jaka cena bedzie do jutra moze sie wbije minute przed koncem aukcji :D

stranger: dzieki! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu, ten 8500 ma byc wolniejszy? PRzeciez to ta sama karta tylkko ma 64 mega wiecej. Myle sie? Moze sie gorzej podkrecac ale nie planuje super OC :) moze kiedys :P. Zaraz zadwonie i spytam czy maja w ogole jakis egzemplarz z 8500 albo 9100. I jezeli nie beda mieli to moze faktycznie wzialbym to z allegro. ZObaczymy jaka cena bedzie do jutra moze sie wbije minute przed koncem aukcji :D

stranger: dzieki! :)

nie ma sprawy......popros zeby ci przetestowali gzemplarz zanim wysla bo z tymi radkami 9100 to różnie bywa niektóe maja artefakty od razu jak wlaczysz i sie nadaja do wymiany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...