millor Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 pamięci to elixir 400 cl3 i sitec 400 cl2.5 obie przestały działć na 400 i chodzą na 266MHZ a w 3 banku to wogóle nie chcą działać czy top wina pamięci czy ramu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Ja bym obstawiał, że to wina ramu, ale pamięci też mogą być zwalone. :D LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 zapraszam do tematu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46837... mysle ze to do tego sie odnosi problem... no chyba ze ci dzially bezproblemowo na 400mhz od zawsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 chodi że je nie puszczam w dualu tylko najpierw miałem jedną a potem drógą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 NIKT MI NIE POWIE CZY TO KOŚCI CZY PAMIĘCI mieszka ktoś w katowicach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...