Tomachock Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 mam stary zasilacz jest mi zbędny więc postanowiłem wyciagnośc z niego wiatrak i zamontować w obudowie ale żeby to zrobić musiałem obciąć dwa kabeli czerwony i czarny bo były przylutowane do płytki i teraz mam pytanie czy moge te dwa kabeli bez pośrednio wsadzić do wejścia na wiatrak na pł.gł jesli tak to czy będzie to działac stabilnie i czy kable od tego wiatraka muszą być wtykane zaporządkiem np. najpierw czarny potem czerwony czy to obojętne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 stabilnie tak, a co +,- będzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 nie ma problemu, wtyczke mozesz dorobic w 2minuty z np. kabla audio cd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...