Skocz do zawartości
marcinek79

Problem z grafiką...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam procesor podkręcony na 2,1 GHz, karta jest non pro, chociaż po instalacji Catalystów system wykrywa ją jako PRO... Na driverach dołączonych do karty osiągałem jakieś 3300-3600 punktów - to juz w ogóle przesada...

Porównanie z innymi nie wygląda ciekawie - powinno być koło 6600 - 7200...

Gdzies słyszałem ze to moze być wina obsługi AGP... Jak to sprawdzic, mozna to jakoś zainstalowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieznam sie zabardzo wiem tylko tyle ze procesory Serii Celeron to slaba ,najslabsza polka choc ja na swojego Amd tez nazekam,ojoj .Polecam zmiane celerona

Druga sprawa to iza radeon 9000 to nie fascynacja

Polecam pardziej radeona 9500pro lub cos z serii gf 4 titanium ,lub cos z fx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie ze na tym sprzecie powinnes miec wyniki o 2-3 tys. pt. wyzsze. Moze sproboj zainstalowac starsze sterowniki. U mnie bylo tak ze czym nowsza wersja tym nizsze wyniki i w koncu pozostalem na tych dodawanych z karta.

----------------

Czy aby napewno az tyle ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No procesora to raczej nie zmienie... :) jestem "przywiązany" do Celerona... A poza tym, to na temat tego który typ jest lepszy to napisano już całe tomy i zdania nadal są podzielone...

Pobawie sie jeszcze w ustawieniach i wtedy sprawdze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi