Kura- Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Kumpel przymierza sie do zakupu ww karty. Slyszalem z niepotwierdzonych zrodel, ze moga byc problemy z wydajnascia portu USB, przez ktory sie karte podlacza do kompa. Powodowac to ma ponoc pogorszenie jakosci dzwieku. Prosze wiec o + i - EXTIGY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 moim zdaniem nie opyla sie kupowac...kosztuje chyba ok 500 stow...chyba ze kumpel chce ta dzwiekowke dokads przenosic...no albo dla szpanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Wielki minus na potworne obciążenie procesora przez Extigy, oraz za bardzo niekorzystny stosunek możliwości do ceny tej zabawki. Zakup jest uzasadniony (chociaż też nie do końca) chyba jedynie w przypadku podłączania do laptopa, który z natury nie posiada normalnych gniazd PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura- Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ma laptopa wiec zakup czegos innego nie wchodzi w gre. Chociaz jest jakas malutka karta zwn tez creativa ale jest to bodajze 2.1 wiec odpada ( w cenie ok 230 zl ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Nie ma kart 2.1, najwyżej są stereofoniczne. Jeśli mówisz o Sound Blaster MP3+, to oprócz wyjść analogowych stereo posiada on również wyjście cyfrowe SPDIF i można podłączyć go do zewnętrznego dekodera AC3/DTS np. w amplitunerze: http://pl.europe.creative.com/products/pro...ct.asp?prod=448 Natomiast oprócz leciwego już Exdigy, firma Creative ma w swojej ofercie obecnie coś lepszego - Sound Blaster Audigy 2 NX (7.1): http://pl.europe.creative.com/products/pro...ct.asp?prod=517 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura- Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Fajny ten nowy Audigy, ale troche drogi. Czy jest juz dostepny w Polsce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 He - jak go używam do kina domowego i jestem zadowolony. Jeśli ma być do nootbooka - polecam jak najbardziej, w innym przypdku lepiej kupić zwykłego Audigy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Swietny ten Audigy. Mnie interesuje tylko jedna kwestia. Czy potrafi zagrac sam, bez komputera. Chodzi mi o to zeby byl procesorem DSP a ja sobie dorabiam 6 wzmacniaczy i mam amplituner. Czy da sie kontrolowac jego funkcje poprzez pilota a nie poprzez komputer. Chodzi glownie o te podstawowe funkcje jak glosnosc , standard (2.1 5.1 itp) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 U mniej est tak - stacjonarne DVD (pionner) - extigy+głośniki 5.1 creativa - no i mam pełne kino domowe..:) Oczywisce paraametry nie są z najwyższej półki, ale na dzień dzisiejszy mi wystarcza. Oczywiscie podstawowe parametry można kontrolowac pilotem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...