RS Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 witam jestej w sporej sieci osiedlowej, raczej nie nazekalem na netka admin prsil zeby nie sciagac kazza od 10 rano do 22 lub innymi p2p bo bądą blokady czasowe transwerow. Wiem ze kaza mocno obciaza loncze wiec z niej zrezygnowalem niemal calkowicie raz w dzien sciagalem 1 mp3 i potem transwer padł tak do okolo 8 kb/s tlyko ze najgorsze jest to ze jak sciagam coś ze strony to transwer idzie tak do 8 zaraz spada do zera i znowu rosnie czyli sciaga sie gownianie a w tym czasie stron niemal nie da se przegladac np pingi wp.pl sa powyzej 1000ms i kolo 20% wogle time out :( jest jakas mozliwosc ominiecia tego ? nie zamierzam zapychac hamsko lacza itp tylko normalnie zeby to dzialalo.... prosze o jakas pomoc... wlasnie sciagnolem http tunel zobacze czy to cos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a przypomnailo mis ie ze do sciagania urzywam download acceleratora 'zarejestrowanego" on symuluje 10 połaczen w celu przyspieszenia sciagania i faktycznie tak sie sciaga okolo 3 ktrotnie szybciej myslicie ze przez to tez moglem dostac blokade ? podobno ta blokada autoamtyczna jest , a moze ktos czyta logi i tyle, sam juz nei wiem, help please :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 i jak daje ci cos ten http tunnel ? bo mam tak samo jak ty w sieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 dał ten tunnel :) sporo tylko ze ja go wziolem zrobilem full wersje, jak chialbys o tym pogadac to prv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 ok wyslalem ci pm'a mow co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...