Aster_Jedi Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mam pytanko. Czy ktos sie nie orientuje gdzie w warszawie za jakas drobna oplata moshna zacisnac kabelek H-155 na wtykach Rp-Sma i N. Bo jakos mi sie nie widzi kupowanie zaciskarki za 80 zl do zrobienia dwoch zestawow takich kabli :D Pozdrawiam i z gory dziekowka za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Zapewne na wge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 No i wlasnie tu jest zgrzyt. Bylem z tym calym majdanem na WGE i nigdzie nie chcieli mi tego zrboic. Heh... mam nadzieje ze sa jeszcze jakies miejsca w ktorych moshna to zrobic. Bo zaciskarka za tyle hajsu to lekka przesada. Zaciskarka kosztuje 80zl a antene kierunkowa za 65zl kupilem!! Maly paradox tu mamy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 hmm kup przyda ci sie ;] a jak np jakis kabelek nie bedzie laczyl? znowu bedziesz lecial na wge.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Hym... ale ja mowilem ze w ogole nie ma gdzie zacisnac tych kabli na WGE. Bylem tam i nie maja takich zaciskarek. A mnie nie stac na nia obecnie a kabel mi jest potrzebny w trybie natychmiastowy. Blagam pomocy!! Gdzie mozna to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Hmm... kiedyś były. Może na giełdzie w soboty/niedziele ktoś cię poratuje... albo ew. na wolumenie. Innych pomysłów w tej chwili nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 kup kabel a potem na allegro opchnij 20 zl taniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 kup wtyki skrecane nie bedziesz musiał kupowac zaciskarki... ja tak zrobiłem tylko na RLA10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Można też zacisnąć starą zaciskarką do BNC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ew. obcążkami, młotkiem lub innym przedmiotem wystarczająco hardcore'owym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ja do BNC uzywalem kombinerek i STYKA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 No cush. Dzieki za odpowiedzi. W koncu poradzilem sobie za pomoca kombinerek ;-) Heh... Jakos sie trzyma i nawet dziala. Pozdro @ll. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...