Anti Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Witam serdecznie!!! Mam pewnien problem !!! Nawet nie wiem z czym może on być związany: Podczas przegrywania Danych np: z CD na Hdd i słuchając muzyki z Winampa mam okropne trzaski, zniekształcenia dzwięku! Po skończeniu przegrywania wszystko wraca do normy! - Tak samo jest podczas zgrywania z jednego Hdd na drugi. Mam nadzieje, że ktoś znajdzie jakieś rozwiązanie!!! :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Czy tak jest w każdym playerze? MP3-ki masz na HDD czy CD? Jak masz podpięty CDROM (na jednym pasku z HDD czy osobno)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Ja mam tak samo! To chyba wina IRQ. U mnie hdd jest sam na IDE1 a CDrom i nagrywarka jest na IDE2. Przy czym CDrom to master i na nim sa trzaski przy sluchaniu muzy z HDD jako MP3. Przy kopiowaniu z nagrywarki na HDD nie ma problemów ale z CDromu są. Ciekawe co? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Napiszcie jakie macie sound cardy. Możliwe, że to spowodowane interferencją. Spróbujcie poprzekładać karty dźwiękowe po różnych slotach na płycie, może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Miałem to samo, ale to była wina RAID u mnie, miałem stare sterowniki i podczas kopiowania słychać było trzaski. Pod win 98se było dobre, tylko w XP to miałem, zainstalowałem nowe stery i wszystko wróciło do normy, napisz jaki masz konfig i sys operacyjny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Karta jest na plycie (AC 97) Tu nie chodzi o trzaski ale o zwalnianie muzy. Moim zddaniem jest to wina wirtualnych przerwan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Mam karte zintegrowana z plyta glowna, - wiec raczej nie moge jej przelozyc do innego slotu, Mp3 z Hdd Twardy jest na oddzielnej tasmie i Nagrywarka tez. System operacyjny 98 SE Płyta glowana P6BAT - A+, karta muzyczna znajdujaca sie na płycie - The Elite PCI Audio CMI 8738 Ech...... chyba jednak nie poradze sobie z tym :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo07 Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Ja kiedyś miałem trzaski z CD to poprostu dałem wyciszenie CDka pod windą i już było OK :lol: Gorzej z twardzielem bo tego się nie da wyciszyć :? Wiem że po wymianie karty przestało trzaskać, więc u mnie problem był hardwarowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...