Działo Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Moja 610-tka powoli odchodzi do krainy wiecznych łowów :P Jaką by drodzy koledzy teraz drukareczke wybrali: cene do 600 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Polecam HP5550 - niedroga, szybka i cicha. Przy tym wszystkim zdjecia drukuje jakPhotoSmart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Polecam HP5550 - niedroga, szybka i cicha. Przy tym wszystkim zdjecia drukuje jakPhotoSmart.Popieram przedmowce tylko niestety juz chyba nie do kupienia. Ostatnio kosztowala 450,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Włącze sie do tematu , wlasnie jestem zmuszony kupic drukarke bo juz od roku mecze sie z powodu braku drukarki cały czas chodze drukowac po kolegach ale juz mi wstyd :) i jestem tylko za HP wiec innych prosze nie polecac bo juz miałem 3 drukarki z hp i jestem bardzo zadowolony. Maksymalnie moge przeznaczyc do 700 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 niestety 5550 nie do kupienia a to co teraz hp wymuszca to qpka 10 ml tusze !!!!!! - rozboj w bialy dzien Ja u siebie poluje na 3820 - 40ml pojemnik photo ret III (oparta na serii 9xx)Jak dobrze pojdzie to bede mial 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...