krawcu Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Szukałem, nie znalazłem, a chcę sobie takiego sprawić (coolera) bo mam już płytke i procka (w drodze). Na stronie zalmana tez nie ma tej płyty w specyfikacjach, a na maila nie odpisują. Chyba, że trzeba do nich po Tajwańsku. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 N7V600 to chyba oni sami nie znają :D :D :wink: A tak serio, to na Asusy z reguły pasuje. Lecz i w tym może przeszkodzić obudowa np. zanisko zasilacz. Pamiętaj, że ten cooler sporo wystaje poza górną krawędź płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 na A powinien wejsc - bo akurat zaczepy beda gora/dol a tam masz troche miejsca ale osobiscie nie sprawdzalem IMO najlepiej zabrac ze soba plyte na zakupy coolera i zrobic na miescu w sklepie przymiarke :) bedzie 100% pewnosci ... Chyba, że trzeba do nich po Tajwańsku. :wink: a myslisz ze koreanczycy ucza sie tajwanskiego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a widzicie tak jakos mi sie literki myla, a z tym tajwanem to myslalem ze asus tajwanski jest, a oni na bank jakis swoj dialekt tam maja. dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 a widzicie tak jakos mi sie literki myla, a z tym tajwanem to myslalem ze asus tajwanski jest, a oni na bank jakis swoj dialekt tam maja. dzieki za pomoc. ech :P teraz to kota ogonem odwarcasz :P pisz maila do Zalmana http://www.zalman.co.kr/english/intro.htm ale wczesniej przegladnij ich boarda bo moze ktos juz pytal o ta plyte glowna i dostal odpowiedz http://www.zalman.co.kr/english/board/board.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...