que_pasa Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 okazało się że ośla łączka jest moderowana, admin wyrzucił post w którym NIE krzyczałem NIE uzywałem wulgaryzmów NIE reklamowałem jakis stron NIE robiłem gieldy z forum NIE wstawiłem do podpisu zadnych obrazkow NIE przesadziłem z iloscia obrazkow w poście(nie było żadnego) NIE pisałem o Softwarze na forum Hardware i vice-versa(nie dotyczy) jak widać admin nie potrafi przeprowadzić cywilizowanej dyskusji i jedyne co robi to wyrzuca post za postem bo tak łatwiej, nie trzeba pomyśleć i się wysilić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A co w nim było?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 przepraszam admina za to co tam umieściłem, rzeczywiście przegiołem, ale miałem powód i jak na razie dalej mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No wlasnie. To co w nim bylo? Wymieniles tyle rzeczy ze ten post powinien byc chyba pusty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 admin napiasl do mnie coś co nie było zbyt fajne i uznałem na początku e będzie niezła dyskusja na ten temat, ale nie powinienem tego był umieszczać. W każdym razie to chyba 3 post usunięty dzisiaj, w którym nic z powyższych rzeczy nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 admin napiasl do mnie coś co nie było zbyt fajne i uznałem na początku e będzie niezła dyskusja na ten temat, ale nie powinienem tego był umieszczać. W każdym razie to chyba 3 post usunięty dzisiaj, w którym nic z powyższych rzeczy nie było Moze mi sie wydaje, ale Ty chyba lubisz stwarzac sobie problemy ? Zobacz ilu userow jest na tym forum, a tylko kilku ma czesto jakies dziwne problemy. Tak ciezko przestrzegac zasad ? I tak nikt nie trzyma sie ich kurczowo, tylko ogolnie ! Ale jak to mawiali starozytni eskimosi : kulawej baletnicy, to i majty zawadzaja :lol: Przechodzisz jeszcze okres nastoletniego buntu, przeciw wszelkim ograniczeniom, zasadom i innym regulaminom ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 przeczytaj co jest napisane wyżej to zobaczysz czy złamałem zasady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...