ATLON Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 warto wyminic mojego proca na durona 1400 ?z nowej serii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 zamienil stryjek siekierke na kijek ... moim zdaniem pooki co nie warto , chyba ze chcesz go krecic mocno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Bez kręcenia nie warto,jak chcesz kręcić to kupuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 proc bylby krecony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Jasne że warto, jak masz kase to czemu nie, sam chce zamienic proca na durona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NetMan. Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Jasne, że tak: ten proc działa u niektórych ludzi nawet 1400@2400 albo troszke więcej na WC. Najlepszym dowodem tego jest Niemiec, który tak go zrobił. Dobrze jakby to on się tutaj wypowiedział :]. Ja w najbliższym czasie wymieniam płytę główną i też chcę tego proca :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Dzisiaj czytalem porownanie nowego Durona 1600 i Athlona 1800 (albo jakos tak) i musze powiedziec ze jestem bardzo mile zaskoczony. kreci sie niezle, osiagi porownywalne, tylko troche malo cachu. No ale gdybym mial malo kasy to nawet bym sie nie zatanawial. Odczekaj z miecha na te nowe Duronki i wtedy go bierz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 No i oczywiscie jak sie ma troche szczescia to mozna przerobic go na pelnowartosciowego xp:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...