MAGIC Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Czy wyszła już ta gierka na PC ??? Bo jest naprawde odlot strasznie na nią choruje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 pwoiem ci ze ja takze lecz nkt nigdy nie odpowiedzilal na me pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 A ta gra miała kiedykolwiek wyjść na PC? Bo nie wydaje mi się :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Obawiam sie, ze to "PS2 exclusive" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Czy wyszła już ta gierka na PC ??? Bo jest naprawde odlot strasznie na nią choruje :lol: Nie wyszła i możesz być pewny, że nigdy nie wyjdzie. Była robiona przez ludzi z Sony, więc tak jak serię Gran Turismo i wiele innych gier, możesz ją zobaczyć wyłącznie na PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...