nitek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 http://muzyka.onet.pl/mr,811020,wiadomosci.html Czyli jendak mozna !!! Nie wiem jak wy ale ja moze nawet kupie ta plyte nie po to zeby jej sluchac :wink: ale zeby pokazac innym ze tez tak mozna zarobic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 nie no tylko nie Ich troje :? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Dla mnie to co wydaja ich3 to nie muzyka wiec sie nie ciesze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 moga sprzedawac nawet po 1 zł - i tak nie kupie - nawet jako spodek po herbate... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 jak by bylo po 1 zl to bym kupil pokuj sobie wytapetuje :D (strona z obreaskiem do sciany) ale macie racje to niema prawa sie nazywac muzyka moj kot ladniej spiewa niz ten pedal z czerwonymi wlosami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 No w sumie gość się nachapał ogromnej kasy, to teraz moze sobie takrobić. Co do tapetowania pokoju płytami- czyste płytki CD są po 50-60 gr- droga wolna. Ja tam nie chcę mieć zwidów, że mnie Wiśniewski ze wszystkich stron otacza 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Ja tam nie chcę mieć zwidów, że mnie Wiśniewski ze wszystkich stron otacza 8O :lol:ROTFL :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Przebierasz sie w pokoju i sie Wisniewski na Ciebie lampi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 moze mnie nie zrozumieliscie wisniewski ma byc przyklejony morda do sciany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 nie czaje was nie chodzilo tutaj o tyranie ich troje(czy jakis polski wokalista potrafi spiewac :) ) tylko o to ze polski wykonawca wydaje plyty po 5 zl,inni piosenkarze sa dluzej na naszym rynku i jakos nie przyszlo im do glowy cos takiego tylko umieja gadac o tym ze piraci ich okradaja itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 nie czaje was nie chodzilo tutaj o tyranie ich troje(czy jakis polski wokalista potrafi spiewac :) ) tylko o to ze polski wykonawca wydaje plyty po 5 zl,inni piosenkarze sa dluzej na naszym rynku i jakos nie przyszlo im do glowy cos takiego tylko umieja gadac o tym ze piraci ich okradaja itp.I wlasnie to chcialem powiedziec tym postem ale niektorzy wola od razu naskakiwac na madry pomysl .Albo prostu nie zrozumieli .Jeszcze jedno mnie zastanawia dlaczego wszyscy krytykuja w tak brutalny sposob Wisniewskiego a innych nie :roll: Umowmy sie Wisniewski jest slaby tak samo jak cala polska branza muzyczna .CZy jak Piasek spiewa Mocniej ,mocniej ,mocniej albo steczkowska Dziewczyna szamana,albo Bem o sms'ie ..........itd to to sa ambitne txt ??? Hmm a do tego Wisniewski doszedl do sukcesu sam bez wiekszych znajomosci nie mial slawnego nazwiska jak Kukulska (Duet z TeDe - co to jest?!? ) czy znanej rodziny jak Steczkowskie . Mam nadzieje ze Wisniewski sprzeda 1000 000 plyt . P.s a kwestia co jest muzyka a co nie zalezy od gustu mi na przyklad nie podobaja sie takie ekipy metalowe bo drza pape jak blondynka na dachu ale nie mowie ze to nie muzyka bo muzyka moze byc pierdzenie na kiblu wszystko zalezy od miejsca siedzenia.Pamietajcie o tym !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ja bym tej plyty nie wziol nawet za darmo; a koles cena swojej płyty pokazuje ile jego muzyka jest warta; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Dokladnie, plyty ich troje nikt nie kupuje, wiec niech wisniewski sobie je kupi i sam je slucha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 ja bym tej plyty nie wziol nawet za darmo; a koles cena swojej płyty pokazuje ile jego muzyka jest warta;czyli im drozsza plyta tym lepsza .Dzieki za podpowiedz lece kupic plyty Britney Spears i Ktystyny Aguilery .Dzieki koles jestes bardzo "mondry" nie pomyslalem o tym .Acha zapisz sie do mensy , moze za to odkrycie dostaniesz nobla :roll: .Echh tym stwierdzeniem pokazales ile sam jestes warty .Prawdziwy muzyk nie tworzy dla pieniedzy tylko dla sztuki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Dokladnie, plyty ich troje nikt nie kupuje, wiec niech wisniewski sobie je kupi i sam je slucha :DHmm czy mi sie przewidzialo jak WIsniewski byl 20 tygodni na pierwszym miejscu sprzedazy czego wynikiem bylo ponad pol banki sprzedanych plyt w Polsce .Rzeczywiscie nikt ! A ty jestes KTOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 5zl.... hmm jakby mi placili tyle za to ze wezme od nich taka plyte, to bym raczej wzial... ale za 5zl (mimo ze to tanio) nie mam zamiaru brac tego shit'u... w sumie niedlugo pewnie bedzie w jakichs czasopismach typu "Pani Ogrodka" lub "Bravo Wiesniak" jako bezplatny dodatek :D Chociaz zaglebiajac sie w temat mozna dojsc do logicznych wnioskow... KTO SLUCHA "ICH TROJE"? raczej ludzie hmm... jakby to powiedziec zeby nie powiedziec ze ze wsi, zeby nikogo nie urazic... hmm powiedzmy ludzie nienajwyzszego wyksztalcenia/wychowania pochodzacy nie z wielkich metropolii :wink: ... dajmy na to.. rolnicy... JAK WIADOMO... DUZO BEZROBOCIE... SZCZEGOLNIE W "NIE-MIASTACH"... WIEC LUDZIE NIE MAJA KASY NA PLYTE ZA 40ZL, A UKOCHANE ICH TROJE KUPIA ZA 5 ZLOCISZY NAPEWNO... :D to wlasnie jest moja teoria.. mozecie sie ze mna zgadzac lub nie... mozecie mnie zjechac... ale ja tak uwazam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Załamaliście mnie :( nie odpowiadacie na temat nawet po wyjaśnieniu czarno na białym dalej odpowiedzi nie na temat, no, ale cóż jest okazja, co by sobie pojeździć po Wiśniewskim jak po łysej kobyle to czemu by nie( na marginesie nie lubię tego zespołu i po prostu go nie słucham). A jeśli chodzi o płyty po 5 zyla to dokładnie teraz pokazali, że reszta po prostu okłamuje ludzi i wyciąga z nich kasę, taki Hołdys, kiedy zapytano go, dlaczego jego płyty kosztują koło 50 złoty a Ich Troje wydało wtedy płytę po 25 zyla(i padł rekord sprzedaży płyt) odpowiedział że on do nagrań używa miksera z 1.000.000 zielonych, a co mnie to q....a obchodzi niech nagrywa na mikserze za 100.000 a i tak 99% kupujących jego płytę nie zauważy różnicy. Na koniec dodam że jeśli sprzeda ten planowany 1.000.000 płyt ( a zapewne sprzeda bo panowie na bazarach nie bedą sie babrać z piratami po 3 zyla)to zarobi ..... no wiadomo ile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Chociaz zaglebiajac sie w temat mozna dojsc do logicznych wnioskow... KTO SLUCHA "ICH TROJE"? raczej ludzie hmm... jakby to powiedziec zeby nie powiedziec ze ze wsi, zeby nikogo nie urazic... hmm powiedzmy ludzie nienajwyzszego wyksztalcenia/wychowania pochodzacy nie z wielkich metropolii :wink: ... dajmy na to.. rolnicy... JAK WIADOMO... DUZO BEZROBOCIE... SZCZEGOLNIE W "NIE-MIASTACH"... WIEC LUDZIE NIE MAJA KASY NA PLYTE ZA 40ZL, A UKOCHANE ICH TROJE KUPIA ZA 5 ZLOCISZY NAPEWNO... :D Chyba się mylisz, bo z tego co ja wiem to ludzie na wsi nie lubią Ich Troje za piosenkę Żadnych granic. Większość rolników była przeciw UE, a ta piosenka była pro UE. Wiem to bo często bywam na wsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Wycwanil sie... "Muza" kijowa strasznie, on sam glupi jak but. Ale to mu sie udalo... :) Moze beda plyty za 15 zl w przyszloscu, na pewno kilka bym kupil... Tych, ktore sa cos warte, bo dla jednego "hitu" imho nie warto... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ja bym tej plyty nie wziol nawet za darmo; a koles cena swojej płyty pokazuje ile jego muzyka jest warta;czyli im drozsza plyta tym lepsza .Dzieki za podpowiedz lece kupic plyty Britney Spears i Ktystyny Aguilery .Dzieki koles jestes bardzo "mondry" nie pomyslalem o tym .Acha zapisz sie do mensy , moze za to odkrycie dostaniesz nobla :roll: .Echh tym stwierdzeniem pokazales ile sam jestes warty .Prawdziwy muzyk nie tworzy dla pieniedzy tylko dla sztuki :!:no wiesz... jelsi uwazasz ze "prawdziwy muzyk" bedzie rozdawala material nad którym pracował z 3 miesiace prawie za darmo, to zyjesz chyba w innym wszechswiecie; ja napewnio nie sprzedawal bym tak tanio efektów mojej 3 miesiecznej pracy; tak wiec na tej podstawie wnioskuje ile ta muzyka jest warta;a co do b spears i k aguilery to one przynajmniej potrafia spiewac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ja bym tej plyty nie wziol nawet za darmo; a koles cena swojej płyty pokazuje ile jego muzyka jest warta;czyli im drozsza plyta tym lepsza .Dzieki za podpowiedz lece kupic plyty Britney Spears i Ktystyny Aguilery .Dzieki koles jestes bardzo "mondry" nie pomyslalem o tym .Acha zapisz sie do mensy , moze za to odkrycie dostaniesz nobla :roll: .Echh tym stwierdzeniem pokazales ile sam jestes warty .Prawdziwy muzyk nie tworzy dla pieniedzy tylko dla sztuki :!:no wiesz... jelsi uwazasz ze "prawdziwy muzyk" bedzie rozdawala material nad którym pracował z 3 miesiace prawie za darmo, to zyjesz chyba w innym wszechswiecie; ja napewnio nie sprzedawal bym tak tanio efektów mojej 3 miesiecznej pracy; tak wiec na tej podstawie wnioskuje ile ta muzyka jest warta;a co do b spears i k aguilery to one przynajmniej potrafia spiewac...Nie spiewac, a dobre sprzedac... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 nie czaje was nie chodzilo tutaj o tyranie ich troje(czy jakis polski wokalista potrafi spiewac :) ) tylko o to ze polski wykonawca wydaje plyty po 5 zl,inni piosenkarze sa dluzej na naszym rynku i jakos nie przyszlo im do glowy cos takiego tylko umieja gadac o tym ze piraci ich okradaja itp.I wlasnie to chcialem powiedziec tym postem ale niektorzy wola od razu naskakiwac na madry pomysl .Albo prostu nie zrozumieli .Jeszcze jedno mnie zastanawia dlaczego wszyscy krytykuja w tak brutalny sposob Wisniewskiego a innych nie :roll: Umowmy sie Wisniewski jest slaby tak samo jak cala polska branza muzyczna .CZy jak Piasek spiewa Mocniej ,mocniej ,mocniej albo steczkowska Dziewczyna szamana,albo Bem o sms'ie ..........itd to to sa ambitne txt ??? Hmm a do tego Wisniewski doszedl do sukcesu sam bez wiekszych znajomosci nie mial slawnego nazwiska jak Kukulska (Duet z TeDe - co to jest?!? ) czy znanej rodziny jak Steczkowskie . Mam nadzieje ze Wisniewski sprzeda 1000 000 plyt . P.s a kwestia co jest muzyka a co nie zalezy od gustu mi na przyklad nie podobaja sie takie ekipy metalowe bo drza pape jak blondynka na dachu ale nie mowie ze to nie muzyka bo muzyka moze byc pierdzenie na kiblu wszystko zalezy od miejsca siedzenia.Pamietajcie o tym !!! Zapominasz, że Wiśniewski jest małpą medialną. Został wypromowany przez wytwórnie i telewizję. Sam z siebie nic by nie osiągnął, gdyby nie był maksymalnie promowany. Zrób teraz taką promocję jak on miał menelowi spod budki z piwem i też jego płyty będą schodzić jak ciepłe bułeczki. Taka jest niesety prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Załamaliście mnie :( nie odpowiadacie na temat nawet po wyjaśnieniu czarno na białym dalej odpowiedzi nie na temat, no, ale cóż jest okazja, co by sobie pojeździć po Wiśniewskim jak po łysej kobyle to czemu by nie( na marginesie nie lubię tego zespołu i po prostu go nie słucham). A jeśli chodzi o płyty po 5 zyla to dokładnie teraz pokazali, że reszta po prostu okłamuje ludzi i wyciąga z nich kasę, taki Hołdys, kiedy zapytano go, dlaczego jego płyty kosztują koło 50 złoty a Ich Troje wydało wtedy płytę po 25 zyla(i padł rekord sprzedaży płyt) odpowiedział że on do nagrań używa miksera z 1.000.000 zielonych, a co mnie to q....a obchodzi niech nagrywa na mikserze za 100.000 a i tak 99% kupujących jego płytę nie zauważy różnicy. Na koniec dodam że jeśli sprzeda ten planowany 1.000.000 płyt ( a zapewne sprzeda bo panowie na bazarach nie bedą sie babrać z piratami po 3 zyla)to zarobi ..... no wiadomo ile :D 5zł to jest jednak mała kwota. Tłoczenie płyty, nadruk, pudełko i konfekcjonowanie to co najmniej 2zł/szt. Kolejne 1zł to VAT, a gdzie marża hurtowni, zarobek sklepów i jego? Chyba, że będzie je sprzedawał w kopertach i bez okładki. Sprawa wydaje się ciut podejrzana i gdzieś musi być jakiś haczyk, tylko ciekawe gdzie. Pewnie okaże się, że przed jego utworami trzeba wysłuchać z 10 minut reklam, tak jak na płytach DVD dodawanych do czasopism. Wtedy owszem, może mu się to opłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 a co do b spears i k aguilery to one przynajmniej potrafia spiewac... buahahahaha potrafia spiewac chyba pod prysznicem :) a pozatym sa wieksza komercha niz wisniewski i reszta polski razem wzietych one to dopiero zostaly wypromowane przez media Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Wisniewski zeruje na ludzkich emocjach nie mniej niz aguilera . Daje dokladnie to czego ludzie chca , ba .. sprzedaje sie bez reszty. Popularnosc w masowych sferach ma ta wade , ze stanowi kompromis dla wszystkich. Slowem ; co jest do wszystkiego , jest do niczego. Puyte sprzedam po 5zł a) nie rokuje sprzedazy B) jest oblegana niczym hipermarket w czasie wyprzedazy. c) nowotworowa promocja towaru. Nie lubie tej muzyki nie tylko dlatego ,ze jest popularna , ze slucha jej pani Gienia z 1wszego piętra , ze drechy ja lubia (ze ci wszyscy panie i panowie nie potrafia w sposob konkretny wytlumaczyc , dlaczego tej muzyki sluchaja), ze nie "tanczy w glowie" , ze jest z$%^$ z dorobku innych wykonawcow (kto wyczuwa kazika ?).Az serce sie kraja .. a wracajac do topicu. don wasyl tez w ten sposob promowal swoej plyty p.s nie wyczul ktos mody na "nie lubienie" (ich troche) bez podawania przyczyny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 to teraz czekać aż będzie można WinXP kupić za 4 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Nie wiem jak wy ale ja moze nawet kupie ta plyte nie po to zeby jej sluchac :wink: ale zeby pokazac innym ze tez tak mozna zarobic :twisted:dobra dobra :D :lol: jak lubisz to ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 ja bym tej plyty nie wziol nawet za darmo; a koles cena swojej płyty pokazuje ile jego muzyka jest warta;czyli im drozsza plyta tym lepsza .Dzieki za podpowiedz lece kupic plyty Britney Spears i Ktystyny Aguilery .Dzieki koles jestes bardzo "mondry" nie pomyslalem o tym .Acha zapisz sie do mensy , moze za to odkrycie dostaniesz nobla :roll: .Echh tym stwierdzeniem pokazales ile sam jestes warty .Prawdziwy muzyk nie tworzy dla pieniedzy tylko dla sztuki :!:no wiesz... jelsi uwazasz ze "prawdziwy muzyk" bedzie rozdawala material nad którym pracował z 3 miesiace prawie za darmo, to zyjesz chyba w innym wszechswiecie; ja napewnio nie sprzedawal bym tak tanio efektów mojej 3 miesiecznej pracy; tak wiec na tej podstawie wnioskuje ile ta muzyka jest warta;a co do b spears i k aguilery to one przynajmniej potrafia spiewac...Nie no gosciu teraz mnie rozsmieszyles hahahaha .One potrafia dobrze DAWAC :P :P :P .Dzieki tobie bede mial dobry humor do konca tygodnia .Nie no Britney potrafi spiewac takiego kawalu dawno nie czytalem :lol: ale mam smiechy hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahh ahahahahahahahahahahhahahahahahahaahhahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Nie wiem jak wy ale ja moze nawet kupie ta plyte nie po to zeby jej sluchac :wink: ale zeby pokazac innym ze tez tak mozna zarobic :twisted:dobra dobra :D :lol: jak lubisz to ok... Nie nie lubiem ale kupiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 nie czaje was nie chodzilo tutaj o tyranie ich troje(czy jakis polski wokalista potrafi spiewac :) ) tylko o to ze polski wykonawca wydaje plyty po 5 zl,inni piosenkarze sa dluzej na naszym rynku i jakos nie przyszlo im do glowy cos takiego tylko umieja gadac o tym ze piraci ich okradaja itp.I wlasnie to chcialem powiedziec tym postem ale niektorzy wola od razu naskakiwac na madry pomysl .Albo prostu nie zrozumieli .Jeszcze jedno mnie zastanawia dlaczego wszyscy krytykuja w tak brutalny sposob Wisniewskiego a innych nie :roll: Umowmy sie Wisniewski jest slaby tak samo jak cala polska branza muzyczna .CZy jak Piasek spiewa Mocniej ,mocniej ,mocniej albo steczkowska Dziewczyna szamana,albo Bem o sms'ie ..........itd to to sa ambitne txt ??? Hmm a do tego Wisniewski doszedl do sukcesu sam bez wiekszych znajomosci nie mial slawnego nazwiska jak Kukulska (Duet z TeDe - co to jest?!? ) czy znanej rodziny jak Steczkowskie . Mam nadzieje ze Wisniewski sprzeda 1000 000 plyt . P.s a kwestia co jest muzyka a co nie zalezy od gustu mi na przyklad nie podobaja sie takie ekipy metalowe bo drza pape jak blondynka na dachu ale nie mowie ze to nie muzyka bo muzyka moze byc pierdzenie na kiblu wszystko zalezy od miejsca siedzenia.Pamietajcie o tym !!! Zapominasz, że Wiśniewski jest małpą medialną. Został wypromowany przez wytwórnie i telewizję. Sam z siebie nic by nie osiągnął, gdyby nie był maksymalnie promowany. Zrób teraz taką promocję jak on miał menelowi spod budki z piwem i też jego płyty będą schodzić jak ciepłe bułeczki. Taka jest niesety prawda. Oj gruuubo się mylisz. Wiśniewski wypromował się SAM . Piosenki nie były puszczane w najpopularniejszych rozgłośniach (Radio ZET, RMF FM), w telewizji w ogóle go nie było. Dopiero jak debile zobaczyli, że z nim nie wygrają to "zauważyli" go i zaczęli "promować". Nie mówiąc o muzyce popatrzcie na tego człowieka. Nikt nie jest tak blisko z publicznością i nikt tyle dla niej nie robi. Polecam obejrzeć film "Gwiazdor" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...